Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostaniesz połączony z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tworzeniem prywatnych serwerów nie zajmowałem się od około dwóch lat, i nie pamiętam co i jak. Postanowiłem przypomnieć sobie na plikach nie_smiałego. Serwer chodzi, Mysql, FTP, Strona też. Lecz na jego cliencie mam cały czas "zostaniesz połączony z serwerem". Porty odblokowane, antyvirus, zapora wyłączone, launcher jest, rooty z końcówką 100, pong zmieniony w game po stronie serwera. W serverimfo.py (z launchera) jest ip z końcówka 100, serwer hamachi. Karta ustawiona na bridget adapter - hamachi. Co może być problemem?

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Napisałem, że mogę się łączyć z mysql i tak dalej. I to chyba logiczne, że używam ip z hamachi. Więc sysinstall ok.

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Nadal nic. Jest możliwość że używam zły launcher? Jak ktoś może niech podeśle jakiś launcher pod clienta PanghihinayangMt2. 

Pozdrawiam, MrArek1000

Opublikowano

Też miałem tak kiedyś ale nie pamiętam na czyich plikach, u mnie winą było to, że za mało ram dałem dla serwera. Spróbuj zwiększyć ram może zadziała.

701e5b581acb1.png

Gadu-Gadu: 11775833
Prywatną Wiadomość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...