Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zacząć grać?

Damdus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Pamiętam jak kiedyś, jak jeszcze był tylko 1 serwer, trochę grałem w Nostale. Miałem maga, ok. 40 poziom.

Jednak było to dosyć dawno, taka sobie gierka na zbicie czasu.

Teraz szukam jakiegoś MMO i właśnie znów natknąłem się na tą grę.

Czy warto w nią pograć jeśli miałbym zaczynać od 0? Dodam, że nie chcę inwestować żadnych pieniędzy, ani nie liczę na Waszą pomoc w postaci jakiś itemków czy coś.

Opublikowano

Nie polecam grać jeśli nie masz wypchanego portfela, nie masz znajomości i nie lubisz chamstwa oraz gimbusów. A i jeszcze mogą Ci zarypać konto. Nie ma sensu grać w gry p2w ;)

Opublikowano

Siemanko

Pamiętam jak kiedyś, jak jeszcze był tylko 1 serwer, trochę grałem w Nostale. Miałem maga, ok. 40 poziom.

Jednak było to dosyć dawno, taka sobie gierka na zbicie czasu.

Teraz szukam jakiegoś MMO i właśnie znów natknąłem się na tą grę.

Czy warto w nią pograć jeśli miałbym zaczynać od 0? Dodam, że nie chcę inwestować żadnych pieniędzy, ani nie liczę na Waszą pomoc w postaci jakiś itemków czy coś.

warto. gra się nadal rozwija. dorobić się da, jednak jest to znacznie dłuższe <co nie oznacza, iz jest to mission impasible>

A podacie jakieś wskazówki na start gry? Gdzie warto dłużej być np. dla zarobku czy coś podobnego.

zależy jaki serwer planujesz wybrać. Na np finezji po wbiciu ~60lvl zaczynasz dropić piórka. Wszystkie spoty są wolne więc zarobek zależy tylko od Ciebie

Nie polecam grać jeśli nie masz wypchanego portfela, nie masz znajomości i nie lubisz chamstwa oraz gimbusów. A i jeszcze mogą Ci zarypać konto. Nie ma sensu grać w gry p2w ;)

nie masz tutaj racji. da się grać lecz jest to trudniejsze. Nigdy nie grałeś na finezji z tymi naprawdę dobrymi ludźmi więc całe community NosTale nazywasz gimbusami...a to ładne nie jest bo jak mniemam to sam nie raz swoją inteligencją nie błyszczałeś. Pisząc o kimś - patrz też na siebie ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie chcę być nie wiadomo jakim koksem. 

O zarobek bardziej mi chodzi do 40 poziomu, bo pamiętam jak na tej swojej pierwszej postaci dużo czasu mi to zajęło, wiec na razie nie przychodzi mi do głowy ten 60lvl.

Zagrałbym oczywiście na tym najnowszym serwerze.

Co myślicie o łuczniku?

Opublikowano

Nie chcę być nie wiadomo jakim koksem. 

O zarobek bardziej mi chodzi do 40 poziomu, bo pamiętam jak na tej swojej pierwszej postaci dużo czasu mi to zajęło, wiec na razie nie przychodzi mi do głowy ten 60lvl.

Zagrałbym oczywiście na tym najnowszym serwerze.

Co myślicie o łuczniku?

60lvl to kwestia 3 dni.

obecnie po zrobieniu misji otrzymujesz lvl up

do 55lvl możesz wbić praktycznie w jeden dzień (bądź 10h). Od 55lvl - szukasz fam. idziesz na 4 LoD'y i masz 60lvl

łucznik to bardzo silna klasa. jest mocna w expie jak i w pvp.

rang i zwiad to dwa najlepsze sp z gry (moim zdaniem rzecz jasna). Dodatkowo cudowny sinek i cs. Serdecznie polecam ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Jakoś zarobek na start proponuje Ci wytwarzanie proszku celli. Na nupku dorobiłem się 1kk w jakieś 5-6 dni, a 1kk na start to w cale nie tak mało. Co do gry, nie słuchaj lidzo którzy mowia że bez PL nic nie osiągniesz. Wystarczy mieć pomysły i wszystko jest możliwe. Pozdrawiam i życzę miłej gry :-)

Opublikowano

ja również zaczełem grać 2 dni temu z kolegą lecz na avalonie :) Fajnie się gra lecz jak dla mnie na finesi najlepsza atmosfera

mam na niej 72lv lecz zwaliłem bo przypadkiem usunołem wk+11 i dupa

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...