Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee bol vs evade lsharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tylko subiektywne odczucia. Oba programy działają prawie identycznie, jednak uważam, że w #L jest trochę lepszy.

Opublikowano

Evadeee = Evade

Różnica jest taka, że ezEvade nie jest "obvious" czyli np. nie zfleszuje od ulta malphite itp. Unika spelli bardziej jak człowiek.
Evade robi jakies 90 stopni albo się dziwnie kręci. ezEvade zrobi około 45 stopni żeby uniknąc czegoś i nie przerywa movementu jeżeli idąc prosto unikniesz spella.
To są moje zauważenia.

Chodzi mi o ezevade i evade z L#

Jest opcja w EzEvade wyflashowania się z ulta malphite.

Tak btw.

EzEvade 1.8.4.1 > Evade

eSwH2k3.png

Opublikowano

ezEvade omija skille podobnie jak człowiek.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Różnica jest taka, że ezEvade nie jest "obvious" czyli np. nie zfleszuje od ulta malphite itp. Unika spelli bardziej jak człowiek.
Evade robi jakies 90 stopni albo się dziwnie kręci. ezEvade zrobi około 45 stopni żeby uniknąc czegoś i nie przerywa movementu jeżeli idąc prosto unikniesz spella.
To są moje zauważenia.

Chodzi mi o ezevade i evade z L#

Opublikowano

Proszę nie odpowiadajcie mu, na L# zrobił 100 tematów z idiotycznymi tematami '' ej hopacy co leprze ezevade czy evade '', '' ej  bo mi evade nie dziala '' pisałem mu do (...)

zeby wlaczyl K, potem inne rzeczy, pod koniec się okazało, że zapomniał włączyć K ''..

=========================================

Evade od BoL'a jest lepsze, ale po co ci to wiedzieć, jak na nie i tak cię nie stać

Opublikowano

Proszę nie odpowiadajcie mu, na L# zrobił 100 tematów z idiotycznymi tematami '' ej hopacy co leprze ezevade czy evade '', '' ej bo mi evade nie dziala '' pisałem mu do (...)

zeby wlaczyl K, potem inne rzeczy, pod koniec się okazało, że

zapomniał włączyć K ''..

=========================================

Evade od BoL'a jest lepsze, ale po co ci to wiedzieć, jak na nie i tak cię nie stać

Wedlug mnie tego bola zjebali teraz nie jest taki op jak wczesniej a mam skrypty paid aktualnie L# ma wszystko lepsze moze dlatego ze jeszcze jest bol 1.0

qxw0er.jpg

Opublikowano

Istnieje jeszcze evade płatne które blokuje ulty przeciwnika np ult jinx ult ashe ult dravena ;) ale mało osób go posiada ;)

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma roznicy ofc platny lub cracked na bola lepszy ale ogolem mam bola vipa i ssie gram na l# xD na bolu jade tylko kilka dnia po pathu na wszelki wypadek.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...