Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem gry.

putek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, od pewnego mam problem z gra BF3. Gdy chce zagrać w bf3 gra uruchamia się i niestety tu zaczyna sie problem. Po uruchomieniu gry gdy wezmę ja na full ekran by zagrać z moja grą dzieje się coś nie tak otóż mam efekt jak by przesunięcia się gry. Czyli moja gra dzieli się na dwie cześć i one się powtarzają. Tak jak bym miał odbicie lustrzana po prawej stronie ekranu mam to samo co po lewej stronie ekranu. Gdy zwinę grę jest normalnie już ale tak się nie da grac bo jak nacisnę na start to gra się powiększa i jest jak opisałem.  

Opublikowano

Występuje to zarówno w multiplayer jak i w kampanii? Daj raport z dxdiag i z speedtest.pl Dziwny jest ten twój problem, dobrze byłoby gdybyś jakoś go nagrał. Inne gry dobrze działają?

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Po raz pierwszy takie coś widzę. Spróbuj grę zainstalować jeszcze raz pobierając wszystkie pliki z Origin. Internet masz super,wiec szybko to pójdzie. 

Opublikowano

@putek

Może wina grafiki? Kombinowałeś coś przy podkręcaniu? Może coś przy monitorze majstrowałeś? Spróbuj w grze wejść w ustawienia graficzne, może tam kryje się twój problem. Usuwałeś pliki bf'a z dokumentów? Tam są zapisane różne ustawienia. Jak nie to spróbuj usunąć tylko je i wejdź do gry. Gdy tak zrobisz to gra pobierze podstawowe ustawienia. 

Jakimś specem nie jestem, ale myślę, że zawsze coś. :)

Nawet nie wiedziałem, że może taki problem występować. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

@putek

Może wina grafiki? Kombinowałeś coś przy podkręcaniu? Może coś przy monitorze majstrowałeś? Spróbuj w grze wejść w ustawienia graficzne, może tam kryje się twój problem. Usuwałeś pliki bf'a z dokumentów? Tam są zapisane różne ustawienia. Jak nie to spróbuj usunąć tylko je i wejdź do gry. Gdy tak zrobisz to gra pobierze podstawowe ustawienia. 

Jakimś specem nie jestem, ale myślę, że zawsze coś. :)

Nawet nie wiedziałem, że może taki problem występować. 

Wiadome jest to, że jakby było za wysokie podkręcanie, uszkodzony monitor to by we wszystkich grach problem występował.

Opublikowano

Jeśli była by to wina grafiki to wydaje mi się właśnie że wszystkich grach by tak było a tak nie jest ...  Problem straszny wcześniej wszystko działało a teraz nie działa.  Usuwałem wszystkie pliki związane z BF3 i nic. 

Opublikowano

Laptop czy PC?Dopasuj rozdzielczość gry to pulpitu.

Jeśli jest to NAJNIŻSZA rozdzielczość to jest tak że pojawia się czarny pasek.

PC,  a wgl w grze są ustawienia? 

Opublikowano

PC,  a wgl w grze są ustawienia? 

W ustawieniach grafiki zmieniasz rozdzielczość i szczegółowe ustawienia grafiki np: skalowanie rozdzielczości, synchronizacja pionowa czy jakość tekstur. 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...