Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosWywiady czyli wywiady ze znamymi graczami

Yoshihito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, cześć, siemanko, witam! Jestem Yoshi i mam Wam do zaprezentowania moją serie z gry NosTale.
W każdym filmiku przeprowadzam wywiad z jakimś znanym graczem z polskiego NosTale.

Wydaje mi się że same filmiki nie są do oglądania, lecz do słuchania. Dużo osób pisało mi, że włączają sobie wywiady podczas expienia, dropienia lub przy robieniu innej czynności w grze.
Oto link do playlisty na YouTube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFnm-T1p3aWFYPNH39AWsGzIF2ZiuBTan
Możecie śmiało pisać co o tym sądzicie :D

Opublikowano

Oglądam Cię od dłuższego czasu i Twoje prace bardzo mi się podobają....lecz do tych wywiadów dodałbym coś w tle. Wspólny exp, rajd, pts, pvp czy cokolwiek. Ale jest to Twój zamysł i w pełni go szanuję

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Bez obrazy, ale nie przypadły mi te wywiady jakoś... próbuj dalej, powodzenia.

wszystko przez xeno

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Yoszi, Yoszi - tutaj się też reklamujesz? :D

Nie dopadła ciebie klątwa M.Krzysia? Nie powtórzysz losu Przestrzennego Wojtka?

@1361622928-U485574.pngup2

Zgodzę się - zrób nawet rajd cuby, wstaw w tło, bo ciągłe patrzenie się w dwie postacie mało kiedy spamujące emikonami robi się trochę nudne :/

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Powiem tak. Widziałem kilka wywiadów i nawet mi się podobały - niestety kolejne wywiady są bardzo do siebie podobne [znów siedzisz w ml i znów zadajesz podobne pytania] jak wyżej ludzie wspomniali fajnym pomysłem było by dodanie czegoś w tle, oraz no zadawanie nowych pytań bo większość ludzi odpowiada podobnie i to trochę takie nudne się już robi. Mimo tego że nagrywasz NT to na twoim kanale goszczą tez inne gry i serie, a je ogląda się z przyjemnością :)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Dziękuje Wam bardzo za opinię jak i pomysły ^^ postaram się troszeczkę pozmieniać :D
A co do MagicznegoKrzysia1, to spokojnie! Spłaciłem mu długi w postaci 50 złotych monet więc nie powinno być ze mną źle :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...