Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak włączyć grę?

else{

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze

pobrałem sb tą gierkę, (o dziwo bardzo szybko sie pobrala, z 30min, a najlepszego neta to ja nie mam ;D)

All wtyczki, gra jest i loguje sie na stronce. Klikam "Graj teraz" no i wyświetla mi się stronka, napis "Uruchamianie gry", i pod spodem jest jakiś filmik no i gdzie ja mam to odpalić xD? (nic nie ma pod filmikiem)

Dzieki za pomoc kumple (z góry)

Opublikowano

Odblokuj w przeglądarce wtyczkę. (U góry w Google Chrome)Gra się uruchamia po wciśnięciu przycisku graj teraz poprzez wtyczkę. Potem uruchamia się okno z zarządzaniem postaci i wejścia na serwer.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Wlaśnie nie wyświetla mi się żeby coś odblokować (instalowałem tą wtyczkę), dodam że z rozszerzeniach chrome jej nie mam ;c

+ daje ss'a jak to wygląda:

Najpierw coś się ładuje i potem to co widać na ss'ie wyżej
Proszę o pomoc ;) 
Opublikowano

2783514253945501000808.jpeg

Tam gdzie jest strzałka Google chrome wyświetla info o zablokowanym rozszerzeniu. Ja też miałem taki problem, ale z Bf4. Możesz jeśli jest taka opcja  w panelu sterowania odinstalować tą wtyczkę i zainstalować ją jeszcze raz. Możesz użyć także innej przeglądarki. 

Opublikowano

Inną przeglądarke próbowałem, ale także nie działa.

Jak wchodze, żeby sprawdzić jakie mam rozszerzenia do przeglądarki to nie wyświetla mi się ta wtyczka do bf

Opublikowano

Jak pisałem wejdź do panelu sterowania i tam może to być. W rozszerzeniach do przeglądarki nie ma wtyczek do Bf'ów. Uruchom także przeglądarkę jako administrator. 

Opublikowano

Jak pisałem wejdź do panelu sterowania i tam może to być. W rozszerzeniach do przeglądarki nie ma wtyczek do Bf'ów. Uruchom także przeglądarkę jako administrator. 

Właśnie w panelu nic nie ma ;c

A jak odpale neta jako admin to zadna strona mi sie nie laduje, jakbym nie mial neta, tzn stoi w miejscu

Opublikowano

Możliwe, że się nie uruchamia przez to, że masz 32 bitowy system. Zainstaluj jeszcze raz przeglądarkę. 

Opublikowano

Możliwe, że się nie uruchamia przez to, że masz 32 bitowy system. Zainstaluj jeszcze raz przeglądarkę. 

Może formata mu jeszcze zaproponuj.

Powinno ci wyskoczyć takie okienko z BF'em i powinno się coś pobierać.Podaj skype na PW postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jak naciskam graj to na chwile się coś tam aktualizuje, po czym offa się i nic ;c

//pobieram od nowa, moze zadziala

Opublikowano

Może formata mu jeszcze zaproponuj.

Powinno ci wyskoczyć takie okienko z BF'em i powinno się coś pobierać.Podaj skype na PW postaram się ci pomóc.

To, że wyskakuje okienko to ja wiem o tym. Grałem w tego BF'a.

Klikam "Graj teraz" no i wyświetla mi się stronka, napis "Uruchamianie gry", i pod spodem jest jakiś filmik no i gdzie ja mam to odpalić  xD?

Po kliknięciu graj teraz powinna się uruchomić wtyczka. Nie proponowałem mu formata, gdyż teraz to bez sensu.  Może jeszcze utworzyć nowe konto Windows i sprawdzić czy pomoże. 

Opublikowano

Może na mozilli pójdzie?

Ktoś z Was grał/gra na mozilli?

Ja używam Chroma.

Poza tym @Millian ja mówiłem że "może jeszcze" nie że mu zaproponowałeś :P

Co do przeglądarki to raczej wątpliwe czy to ma znaczenie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...