Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Kolorystyka czatu i FunnyGuilds update

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem w trakcie tworzenia autorskich pluginów i ich konfigurowania (ZERO SKRIPT!), by otworzyć drugą edycję mojego serwera PvP.

1.Pytanie, to czy ta kolorystyka czatu jest sympatyczna dla oka? Czy coś w niej zmienić?

Tak wiem, że zapomniałem o wykrzykniku w czyszczeniu itemków z ziemi :D

kolorystyka22.png

Drugie pytanie to, czy da się jakoś ukryć wyskakiwanie komunikatu na chacie o nowej wersji funnyguids?

Nie chce aktualizować do najnowszej wersji, ponieważ ta wersja jest dla mnie zaufana :/

funnyguilds.png

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Po pierwsze zakryj bardziej ten link do mc listy bo widać.
­Jest ładny i przyjemny, ale według Mnie lepszy jest Kolor tekstu: &7 wyróżniony: &c

Opublikowano

Jestem wzrokowcem więc mogę śmiało powiedzieć że chat może być ;) Jak dla mnie idealny ;)

Jeśli chodzi o ten komunikat to najlepiej pobierz sobie najnowszą wersję tego pluginu ;) + Gracze tego komunikatu nie zobaczą

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Skoro piszesz pluginy to nie powinieneś mieć problemu z usunięciem tego komunikatu w funnyguilds.

A o edycji raczej i tak się nikt nie dowie więc nie pisz że jest to niezgodne z licencją. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...