Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Twój Wymarzony Serwer MineCraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym was zapytać jaki jest wasz wymarzony serwer minecraft? :) Może wybiore jakiś z pomysłów i go zrobie.

Opublikowano

Jakiś epicki survival games z duuużą ilością osób :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Ciekawy temat ;D

Dla mnie serwer nie musi mieć dużej ilości graczy 50+ wystarczy ;) 

Ponadto dobrze skonfigurowany chat (uwielbiam kiedy chat jest estetycznie zrobiony ^^), jakiś autorski i dobry plugin na gildie (np funny guilds), Ogarnięta administracja 16+ a jak to możliwe to 18+ która potrafi pisać zgodnie z ortografią (zazwyczaj olewam serwery gdzie admin pisze np "co mam ci zrobici ?" albo "hoć dam ci diaxy" czy coś w tym stylu, jak takie zdania widzę na czacie i są one pisane przez admina/właściciela od razu serwer opuszczam i usuwam, co ciekawe nigdy nie widziałem technika który tak pisze ;) ). + Jakieś ciekawe biomy (te standardowe mi się już znudziły), najlepiej żeby był na takim serwerze ogarnięty Technik i jakaś dziewczyna w administracji która często zagląda na TS3 i rozmawia z graczami (uwielbiam to ;D) 

Lub może być skyblock, z ciekawym pluginem na wyspy z GUI.

Takie serwery istniały kiedyś ;D np mc.hellworld.pl <- tu zacząłem swoją przygodę z pisaniem pluginów, zresztą administracja sprawiała że aż chciało się wchodzić na ten serwer, można było porozmawiać z administracją nie w stosunku ADMIN:gracz tylko ADMIN:GRACZ (patrz na kolor i wielkość liter [gracz jest na równi z adminem]) Gdyby ktoś stworzył taki serwer jak hellworld (sieć serwerów) byłbym bardzo wdzięczny i chętnie bym zagrał ;) (nie chce tego tworzyć bo po prostu chce być zwykłym graczem na takim serwerze :) )

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Powrót do pierwszych wersji freebuild, płatne działki, brak sms shopu, zbilansowany sklep.
I co najważniejsze 1 administratora który wszystkim się zajmie, a nie 10 którzy nic nie robią.

Opublikowano

Ja bym zagrał na serwerze z epicko zrobionym generatorem.

Dodatkowo SV+Gildie

Mocna maszyna, border mapy w zależności od ilości graczy (żeby nie był 5000 przy 60 graczach).

No i jakaś ogarnięta administracja (wiek dowolny). I żeby nie było tego co czasami jest na innych serwerach, że zgłaszasz błąd, przeszukują ci skrzynki w gildii i ktoś dostanie bana za wykorzystywanie błędu. I bez przesady z administracją 1 dobry moderator = 15 graczy na serwerze

Opublikowano

Wymarzony serwer Minecraft musi być dla graczy taki, że musi być na serwerze ogarnięta i pracująca ekipa serwerowa na dobro serwera i często pomagająca dla graczy w ich różnych problemach/sprawach/pytaniach. Muszą być dodawane często na serwer nowości lub dodatki, aby nie zaniedbać serwera i graczy. 

Możesz dodać jeszcze jakieś autorskie pomysły i pluginy, ponieważ zawsze graczy to zachęca do zagrania na serwerze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...