Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tej stronie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paru moich znajomych podesłało mi ostatnio stronkę(mypay):

Jeden już wypłacił 30zł, inni mają z 90zł na koncie na tej stronie.
Są takie jakby ankiety, gdzie np. trzeba założyć konto bankowe czy coś. Robienie ankiet z tej strony zakładając teoretycznie ważne konta na fałszywych danych bez płacenia żadnych pieniędzy nie jest oszustwem? 

Robić takie ankiety jak oni dalej, czy jest szansa, że ktoś może to zgłosić, że podaje się fałszywe dane do pożyczek i innych dupereli przez te mypay?
Co o tym sądzicie, proszę o konkretne odpowiedzi.

Opublikowano

jak pamiętam to było więcej akcji do wykonania i nie były to pożyczki itp , teraz widzę że bardzo się tam zmieniło ... i jak mam dobić do minimum xD

Opublikowano

Kolejna strona, by nabić klientów zewnętrznym serwisom. Zarobić tam 100zł to pewnie miesiąc siedzenia na ankietach. Ja do dzisiaj na ermail nic nie wypłaciłem, a mam tam konto przeszło półtora roku. Co jakiś czas czytam te reklamy. Minimum wypłaty - 200zł, zajmie jeszcze z pół roku.

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSeyu

Tam trzeba mieć minimum 7,50zł aby wypłacić. Mój kolega wypłacił już 30zł, a drugi ma na koncie do wypłacenia 90zł. Są to aniekty po 10-20zł( po kilka groszy też są).

Opublikowano

Kolega który korzysta ze scamu ermail jakby po szukał informacji w necie to nie marnował by czasu na nie wypłacalny serwis a zajął się takim który płaci i by nie mówił że każdy to zło konieczne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...