Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co chcecie na EasyHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autorskie pluginy.

Op za sms. (23zł)

Drop dla VIP'a + 50%

./warp koxy

./sethome

Ogólnie wszystko co fajne.

Nie pozdrawiam.

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Komenda /sethome jest na serwerze dla graczy oraz dla inych rang a co do opa za sms za 23 zł to nie bo każdy by rozwalał serwer heh. drop Vipa + 50% co ty stary na easyhc :D czekam na więcej postów.

Opublikowano

W sumie jakiś dobry plugin na gildie (myślę że funnyguilds wystarczy bo jest świetny ;) ), drop zoptymalizowany myślę 0.5% diax (na przykład) to dobry pomysł, Drop itemów prosto do Eq byłby dobrym pomysłem, jakaś fajna strona gdzie można kupić ub, bany za śmierć na 1 dzień,  dobrze sformatowany chat (lubię serwery gdzie czat jest wykonany estetycznie, lepiej na takich mi się gra :D ) + jakiś fajny spawn i najlepiej wyedytowane biomy (mało jest takich serwerów z edytowanymi biomami) I myślę że to wszystko ;)

@misiekcraft OP za pieniądze to głupi pomysł, każdy mógłby niszczyć serwer i robić na nim co mu się żywnie podoba.

Ps. + Ogarnięta administracja, najlepiej 16+. Na takim serwerze chętnie bym zagrał ;) mam dość serwerów gdzie administracja nie potrafi pisać po polsku :/

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Średnią ilość dropu, CobbleX, pluginy na ciekawe eventy i ładny epicki spawn serwerowy.

Opublikowano

-Nie za duży drop ( 7-8% max )

-Stoniarki

-Ogarniety plugin na gildie

-Administracja 16+

-Serwer TS 150+ slotów

-Ładny spawn

-CobbleX

-Parkour

-Ciekawe Eventy

-Vipy powinny miec dwa razy mniej itemow na gildie np Gracz ma 64 diaxy a Vip tylko 32

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

@xXKitaXx
Nie reklamujemy serwerów, nie podajemy IP serwerów w postach, od tego jest dział publikacje serwerów od 50 postów.­

A co do tematu, jak sama nazwa mówi east hc czyli duży drop, dodatkowe enchanty, mała mapa (2500 kratek).

Opublikowano

Heh ile tego jeszcze tu będzie? Nie wiem jak tak można zastąpić forum może nawet nie sprawdziłeś innych postów. Ale może poprostu źle to oceniam ale to moja opinia. Mam nadzieje ze coś zrozumiałeś.

Pomogłem ?

Daj like :)

Opublikowano

Mam takie pytanko po co robić serwer:

Easy - łatwy

Hard - trudny ?

ŁatwyTrudny - jaki to ma sens ?

To że EasyHc.pl wymyśliło taką głupotę to nie musisz ty takiej głupoty powtarzać.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...