Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis dominujących aktualnych aut do klasówek

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Spiska aktualnych dostępnych, dominujących samochodów do wybranych klasowych tras.

IGC :

Klasa E - VW Scirocco, Nissan Silvia

Klasa D - Toyota Corolla GTS, Mazda RX-8 [AE86],

Klasa C - Lexus IS300, Mazda RX8

Klasa B - Mazda RX8, MR2

Klasa A - Lamborghini Murcielago LP-650/640/670, GT2 996, BMW M1 Procar

Klasa S -GT3 R.S, Lamborghini Murcielago LP-670 SUPERVELOCE

Dominanci za dowolną walutę :

Klasa E - VW Scirocco, Nissan Silvia [s15]

Klasa D - Pontiac Solstice GXP, Toyota MR2

Klasa C - Eclipse, MR2, M3 Sport Evolution

Klasa B - RX-8, M3 Sport Evo, MR2, Boss 302 '69, Eclipse
Klasa A - Murcielago Roadster LP-650 Roadster, Cinque, Nismo, B2, Zonda F
Klasa S - F1 Elite, Veyron
16.4, Zonda, Agera, Aventador, CCXR, GT3

Myślę, że temat się przyjmie, jutro dokonam drobne poprawki. Temat będzie aktualizowany!

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Co? Jakaś kupa. Do wybranych tras klasowych? Czyli jakich?

Corolla w D?

Skoro Eclipsa nie wpisałeś w IGC, bo go już nie ma, to co tam M3 Sport Evo robi?

Cinque w S?

Do klasy A (IGC) można jeszcze kilka dobrych aut dopisać.. 

Wielka kupa, tyle Ci powiem. A w zasadzie, to jest jakiś poradnik? Bo nie bardzo rozumiem. Kurde, jeżeli to jakiś żart, to próbujesz zmylić użytkowników.

IGC :

Klasa E - VW Scirocco, Nissan Silvia

Klasa D - IS300, Eclipse GS-T, Solstice GXP, RX-8

Klasa C - IS300, Eclipse GS-T, Solstice GXP, RX-8

Klasa B - IS300, Eclipse GS-T, Solstice GXP, RX-8, Boss '69, M3 Sport Evo, 3.0 CSL

Klasa A - Lamborghini Murcielago LP-650 Roadster, GT2 996, LP 640, LP 670, M1 Procar

Klasa S - Lamborghini Murcielago LP-670 SUPERVELOCE, GT3 RS, GT3 RS 4.0,

SB:

Klasa E - To samo jest za IGC.

Klasa D - MR2

Klasa C - MR2

Klasa B - MR2
Klasa A - Zonda F, GT2 997, Nismo
Klasa S - F1, Agera, Cinque, opcjonalnie Veyron (jak ktoś ma)

Pisałem na szybko, pewnie coś zgubiłem.

To moja wersja :-)

Opublikowano

Jutro wszystko zaaktualizuje, wiec bez obaw. To sa objawy pisania tematu jadac w busie.

//

Dodano drobny edit.

- Usunięto błędy w nazwach,

- Poprawiono błędy w przyporządkowaniu aut do klas,

- Zdegradowało poszczególne modele aut.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Powiedziałbym ''Aha, rozumiem'', ale zadaje sobie pytanie ''Po co robić coś na szybko, żeby 5 razy edytować, skoro można usiąść i zrobić to porządnie?''.

Btw, aż takie były turbulencje w tym busie, że zamiast Eclipse wpisałeś przez przypadek Toyota Corolla GTS AE86?

Opublikowano

Powiedziałbym ''Aha, rozumiem'', ale zadaje sobie pytanie ''Po co robić coś na szybko, żeby 5 razy edytować, skoro można usiąść i zrobić to porządnie?''.

Btw, aż takie były turbulencje w tym busie, że zamiast Eclipse wpisałeś przez przypadek Toyota Corolla GTS AE86?

Nie chcę zganiać na turbulencje, ale Eclipse GST nie kupisz już za IGC, więc poprawiona rozpiska wygląda nieco lepiej i dokładniej niż przed edycją, co prawda są jeszcze drobne niedociągnięcia, nad którymi jeszcze dziś i jutro się zajmę. Temat ten zakładałem z myślą dla ludzi, więc primo mam prawo się pomylić, jaknkażdy, a dwa nie bądź aż na tyle surowy, żeby wytykać Mi każdy błąd w sposób "żart, troll, kupa i uj wie co jeszcze". Kolejne, edycja - główny post i tak się będzie zmieniał co jakiś czas, w końcu rotacja się zmienia, więc i tabela ulegnie zmianom. Nie wiem czy starasz się mi pomóc, czy spinasz się o to że temat nie przypadł Ci do gustu.. To chyba tyle.
eriosgkmk.gif

Opublikowano

Od kiedy taki Solstice GXP czy M1 Procar jest za IGC?

Ponadto MR2 za kasę z gry? Chyba w marzeniach...

Mógłbym tutaj znaleźć o wiele wiele więcej niedociągnięć np.

Sport Evolution do klasy C? On po włożeniu dwóch części już wskoczy do klasy B.

Corolla do klasy D?

Nie będę dalej wymieniał, a znalazłoby się jeszcze tego sporo.

Nie lepiej byłoby siąść i napisać to porządnie a nie poprawiać?

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Spiska aktualnych dostępnych, dominujących samochodów do wybranych klasowych tras.

Skoro robisz temat o rzekomo wybranych klasowych trasach wypadałoby podać te trasy...

Klasa D - Toyota Corolla GTS

Wat. Jak koniecznie coś na kręte trasy za IGC to Mazda RX8 jest najlepszym wyborem.

Klasa A - Murcielago Roadster LP-650 Roadster, Cinque, Nismo, B2, Zonda F

Cinque w A? Tam sobie nie radzi; Marussia B2 to nie 'dominant' w klasie A.

Klasa S - F1 Elite, Veyron

16.4, Zonda, Agera, Aventador, CCXR, GT3

Tyle dominantów w S? Coś podobnego... jedynie Cinque i F1 Elite to dominanci, reszta nie (co nie oznacza, że nie można nimi wygrać).

Poza tym... jak już się bierzesz za poradnik, nie pisz go w busie; jak dodajesz motyw aut za IGC to podaj auta aktualnie za IGC.

f

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak uważam, ale jeżeli autko było za IGC, to można je uznać jako IGC-car. Ktoś przegapił/zapomniał, nie mój problem. Sporo osób go kupiło.

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak uważam, ale jeżeli autko było za IGC, to można je uznać jako IGC-car. Ktoś przegapił/zapomniał, nie mój problem. Sporo osób go kupiło.

Zgodziłbym się, ale w tytule jest "aktualnych aut", więc jak dla mnie powinna to być lista aktualnych aut za IGC.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Od kiedy taki Solstice GXP czy M1 Procar jest za IGC?

Ponadto MR2 za kasę z gry? Chyba w marzeniach...

Mógłbym tutaj znaleźć o wiele wiele więcej niedociągnięć np.

Sport Evolution do klasy C? On po włożeniu dwóch części już wskoczy do klasy B.

Corolla do klasy D?

Nie będę dalej wymieniał, a znalazłoby się jeszcze tego sporo.

Nie lepiej byłoby siąść i napisać to porządnie a nie poprawiać?

Co z tego, że Sport Evo łatwo wchodzi do B? Nie oznacza to, że nie radzi sobie w klasie C - bo jest tam mocnym rywalem (jest wiele "koxów", które łatwo maxuje się w danej klasie).

Corolla nie jest zła w klasie D (choć Scirroco i Silvia osiągają lepsze wyniki).

Jeśli chodzi o sam temat, to do poradnika dużo mu jeszcze brakuje :P Autor musi jasno określić, jakie auta są wpisywane na listę. Do tego przydałoby się jakieś uzasadnienie lub szczegółowe informacje (szczególnie w przypadku różnego rodzaju "wyjątków").

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...