Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący YouTuber ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Jestem Tomek "Fejry" Opis będzie jeszcze poprawiony lecz powiem wam narazie to co oferuje ;)

-Reklamy na yt (narazie 100sub ;( )

-Zapowiedzi

-Let's Play z serwerów

Dlaczego właśnie ja ?

W youtube nagrywam moze z 2 miesiące moze mniej rozwijam sie i chce osiągnąć więcej obrabiam filmiki nie nagrywam po 5 min tylko 10-20 minut + kamerka + głos, umiem dogadać sie z ludzmi jestem szczery,uczciwy i przykładam sie do tego co robie. Wiec jeśli macie jakeś pytania pisać na gg:48284656

lub na FanPage : https://www.facebook.com/FairytaleComeOne

Tak jak napisałem wyżej Ten temat jeszcze ulegnie zmianie będzie zmieniony opis tylko go zrobie ;)

macie link do kanału i Serdecznie zapraszam

Opublikowano

A co tam, polecam!

Jakoś się trzeba wybić + obejrzałem jedną zapowiedź i całkiem fajnie Ci to wychodzi.

Powodzenia!

Opublikowano

­Mogę prosić link do kanału na PW?

Ja osobiście uważam, że każdy powinien dostać szansę.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

­Mogę prosić link do kanału na PW?

Ja osobiście uważam, że każdy powinien dostać szansę.

Człowieku widzę kolejny twój post bezsensowny zamiast dokładnie przeczytać wątek........... Podał fanpage, logiczne myślenie nie boli i znajdują się na nim jego produkcje jak i również link do kanału..

Polecam, gdyż bardzo przyjemnie ogląda się jego filmiki.

Opublikowano

Jak na początkującego to całkiem nieźle Ci idzie porównując do innych początkujących YouTuberów. ­

logo.png­

Opublikowano

Spoko nawet, niektóre filmiki wydają mi się aż za duże, na przeczytanie prezentacji ponad 40 minut, moim zdaniem nie jest to +

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Dużo to nie jest sub ale polecić można jak się rozkręcisz to szybko będzie pierwszy tysiąc ;) tak więc masz ode mnie również suba :D

Cyrk.png

Opublikowano

Wchodzę na twój kanal patrze i mówie

o k***a 44 min zapowiedzi i tak mysle * co on pierdolil przez te 44 min * xD

Zdecydowanie za długo :D

Ale przejrzalem inne odcinki i wydaje się spoko :)

Życze powodzenia :P

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Rób zwariowane odcinki, vlogi itp wtedy szybko nabijesz subów i stałych widzów :) bo na samym nagrywaniem monotonnie metina to można tylko pomarzyć o chociaż tym 3k subów

Opublikowano

Możesz też tak robić, że wyczekać jakiś serwera nowy i jak będzie start to nagrywaj filmy z niego.

Później dodawaj filmy do tematu na mpcforum, właśnie tam gdzie jest prezka tego serwera.

Na początek troszkę musisz się zareklamować, 109 subów to trochę za mało.

Co do Twojego kanału... SUB

Opublikowano

inne odcinki pojawia sie na moim kanale narazie siedze w metine ale to kwestiaa czasu, Vlogi tez nad tym myślałem, myślałem też nad róznymi wyzwaniami ale podajcie mi jakes wyzwania to z chęcią to zrobie ale bez żadnego zjedz gów*o albo cos takiego;) wiec zachęcam ;) za jakiś czas jak grafik ogarnie logo to zrobie koszulki i moze jakeś konkursiki też sie pojawią wiec zapraszajcie znajomych im wiecej tym lepiej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...