Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry 2012-2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie gralem dużo w gry singleplayer, bo trzeba wydawać kase (wtedy jeszcze nie wiedzialem, ze tak piraci) no i mialem beznadziejnego kompa. Od 2014 roku kompa mam w miarę ok. Intel core i5 4570 3,2 ghz x4  z jakimś tam trybem boost co podnosi do 3,6 ghz jak jst potrzeba, Geforce GTX 760 2gb, 8 gb ram. Myślę, ze wszystkie gry powinny mi pójść. POwiedzcie mi więc jakie z*******e gry singleplayer przegapiłem?

Nie wymieniajcie:

Skyrima, mam od połowy stycznia, gralem juz z 35 godzin w niego, kiedys moze wrócę, aczkolwiek nie jst to jakas gra wspaniała, dalbym 7/10

Far Cry 3, bo jakos nie odnajduje sie w tej grze, nudzila mnie, nie chce mi sie w to grać. Może kiedyś wróce jak będę miał sporo wolnego czasu i nic do roboty.

Assasin's creed IV - ponieważ gierkę przeszedłem, była zacna, dalbym 8,5/10.

Gra ma mieć polską wersję językową.

XrgAYyk.png

Opublikowano

masz takiego samego kompa jak ja wiec polecam dying light albo jesli lubisz gry typu simcity to za 8 dni jest premiera cities:skylines

Opublikowano

masz takiego samego kompa jak ja wiec polecam dying light albo jesli lubisz gry typu simcity to za 8 dni jest premiera cities:skylines

Nie przepadam za takimi grami. Tzn. nigdy nie gralem, wiec ciezko mi stwierdzić.

Nie wiem czemu jakos jestem sceptycznie nastawiony do tego calego dying light, aczkolwiek obejrze recenzje i moze sobie pobiorę  tzn. kupię :P

fc4? dragon age inquisition? 

Fc4 to że tak powiem ulepszona wersja Fc3. Wiec dopoki nie przejde fc3, fc4 mnie nie interesuje.

Co do dragon age inquisition to chyba wolę po prostu poczekać na wiedźmina 3. Chociaz w sumie jeszcze troche czasu zostalo.. Przyjrze się temu dragon age. Wymagana jest znajomosc poprzednich części?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Zagraj w pozostałe assassin's creedy, bo na prawdę warto.

Są spoko, ale szybko nudzą, misje są bardzo podobne, mechanika po pewnym czasie się nudze. Tzn. mówie to sugerując się blackflagiem. Zagram chyba w tego rouge

XrgAYyk.png

Opublikowano

Sleeping Dogs

Watch_Dogs

Metro 2033/Redux

Max Payne 3

Evolve

Crysis 3 (oraz 2, jeśli jeszcze nie grałeś)

PAYDAY 2

Dragon Age: Inquisition

Opublikowano

Starcraft 2 - multi ma wciagajace i z*******a fabułe.

Heroes of the Storm - Moba od blizzarda ale jeszcze nie ma open bety więc musisz ogarnąc klucz.

GTA 5 - Zajebista gierka, multi rowniez z*******e

A z takich popularnych gier online za darmo to jest World of tanks, War Thunder, League of Legends, Smite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...