Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesionalny technik szuka serwera l OD ZARAZ !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Rafał i jestem 18'sto letnim mechatronikiem.
Zawód ten nie jest jeszcze popularny, lecz pozwala mi na szkolenie się w wielu dziedzinach takich jak :
- Informatyka
- Grafika
- Projektowanie modeli 3D

- Tworzenie sieci

Poprzedni serwer na którym pracowałem okazał się jednym wielkim niewypałem ponieważ jego założyciele okazali całkowity brak zainteresowania oraz chęci rozwijania go, dlatego też szukam serwera w którym znalazłbym spore grono osób chętnych do pomocy i współpracy tak, aby udoskonalanie serwera nie było tylko "pracą", ale i przyjemnością, a ja współpracując mógłbym uczyć się jak i dobrze bawić.
Jestem osobą odpowiedzialną, charyzmatyczną i chętną do współpracy.

UMIEJĘTNOŚCI

- Ukończony kurs Inventora (tj. projektowanie modeli 3D).

- Obsługa NaviCat.
- Obsługa Kitty.
- Obsługa WinSCP.
- Ukończony kurs CISCO ( międzynarodowe kursy tworzenia sieci )
.

- Wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu serwera.

Jestem osobą uprzejmą oraz w miarę wykształconą. Nie popełniam błędów ortograficznych, oraz lubię słuchać innych, przez co łatwiej rozwiązuje mi się ewentualne konflikty. Jestem osobą żartobliwą dlatego stawiam przede wszystkim na dobrą zabawę.

OCZEKIWANIA

- Za pomoc NIE OCZEKUJĘ ŻADNYCH PIENIĘDZY !

- Liczę na dobrą atmosferę, ludzi chętnych do działania oraz możliwość wykazania się.
- Skłonny jestem pracować na forum w dziale z reportami, jak i projektować nowe modele na serwer.
- Wzamian za pomoc chciałbym uzyskać tytuł GM, GA itp na serwerze.

Myślę że się dogadamy :)

KONTAKT

Gadu-Gadu : 23661043
E-mail :
iluminati 420 @ o2. pl

WIADOMOŚCI PRYWATNE

Opublikowano

- 4 Szkolne serwery Hamachi

- 2 Lata pracowałem w zespole Yitian2
- Praca nad (tym niewypalonym o którym wspomniałem) tj. ValkiriaMT2

Opublikowano

Bardzo duże doświadczenie i dodatkowo miłym zaskoczeniem jest to, iż nie oczekuje w zamian żadnych pieniędzy. Wnioskując z tematu zaczął w bardzo młodym wieku "bawić się" z plikami serwerowymi dlatego polecam tym bardziej. Tylko pomyśleć co osiągnie w wieku 18+ jeżeli dalej będzie szedł tym kierunku. Polecam!

Opublikowano

­Całkiem ładnie napisane.

Jakieś potwierdzenie współpracy z Yitianem?

Z ciekawości ile masz lat?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Jakieś potwierdzenie współpracy z Yitianem?

"Witam. Mam na imię Rafał i jestem 18'sto letnim mechatronikiem."

Opublikowano

Technik, który nie bierze pieniędzy za swoją robotę to jest dziwnie podejrzane, wiadomo, że ktoś nie musi lecieć na hajs, no ale jak na coś pracujemy to się chyba należy:).Opisałbyś bardziej swoje umiejętności "technika prywatnych serwerów", bo to co ty napisałeś to są podstawy podstaw, które każdy musi umieć, żeby się połączyć serwerem więc dziwi mnie nazwa tematu "profesjonalny", dla mnie taka osoba to jest co zna serwery Unixowe od 0 i umie multum Pajtonów, C++ itd. :) Te serwery co podałeś nic szczególnego w sobie nie mają żadnych autorskich systemów itd.Projektowanie 3D powinnieneś pokazać coś przykładowego jakieś prace itd.Pozdrawiam.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Nie polecam, kolega się nie zna, nic nie umie + podszywa się,że pracował na Yitianie ;)

A czy masz dowody na to ze podszywa sie ? Jesli tak bardzo posze o podesłanie dziekuje bo takie mowienie tylko zeby mowic jest nie na miesjcu .

Opublikowano

Jakieś potwierdzeniearrow-10x10.png współpracy z Yitianem?

Myślę ze odpowiadanie komuś kto nie zaznajomił się wgl. z tym co napisałem mija się z celem. Pozdrawiam.

Nie polecam, kolega się nie zna, nic nie umie + podszywa się,że pracował na Yitianie ;)

Nie znasz mnie, a mówisz że nic nie umiem. Typowy "polaczek". Mogę podać kontakt do osób, które potwierdzą moje zdolności.

Tak się składa że posiadam nawet wszystkie pliki z tego serwera i udostępniam ich zawartość osobom współpracującym ze mną. Pozdrawiam :)

Technik, który nie bierze pieniędzy za swoją robotę to jest dziwnie podejrzane, wiadomo, że ktoś nie musi lecieć na hajs, no ale jak na coś pracujemy to się chyba należy:).Opisałbyś bardziej swoje umiejętności "technika prywatnych serwerów", bo to co ty napisałeś to są podstawy podstaw, które każdy musi umieć, żeby się połączyć serwerem więc dziwi mnie nazwa tematu "profesjonalny", dla mnie taka osoba to jest co zna serwery Unixowe od 0 i umie multum Pajtonów, C++ itd. :) Te serwery co podałeś nic szczególnego w sobie nie mają żadnych autorskich systemów itd.Projektowanie 3D powinnieneś pokazać coś przykładowego jakieś prace itd.Pozdrawiam.

Pieniędzy nie biorę zazwyczaj ze względu na to że "wynagrodzeniem" dla mnie jest uprzywilejowanie na tworzonyc serwerach.

Jeśli piszę że posiadam ukończone kursy informatyczne oraz CISCO, logiczną rzeczą jest że znam języki takie jak C++ , Pascal, Forth, Basic i Logo.

Nie tylko języki proceduralnie zorientowane, ale i sprzętowo zorientowane.

A jeśli uważasz że oprogramowanie CISCO, oraz Inventor nie jest autorskie, zapraszam do małej lektury przed komentarzem :)

Pozdrawiam.

Bardzo duże doświadczenie i dodatkowo miłym zaskoczeniem jest to, iż nie oczekuje w zamian żadnych pieniędzy. Wnioskując z tematu zaczął w bardzo młodym wieku "bawić się" z plikami serwerowymi dlatego polecam tym bardziej. Tylko pomyśleć co osiągnie w wieku 18+ jeżeli dalej będzie szedł tym kierunku. Polecam!

Dziękuję za miłe słowa, nie ukrywam że nie chcę z tego żadnych korzyści, bo zawsze lepiej jest "coś" mieć, ale jak na razie po prostu sprawdzam siebie samego :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Pieniędzy nie biorę zazwyczaj ze względu na to że "wynagrodzeniem" dla mnie jest uprzywilejowanie na tworzonyc serwerach.

Jeśli piszę że posiadam ukończone kursy informatyczne oraz CISCO, logiczną rzeczą jest że znam języki takie jak C++ , Pascal, Forth, Basic i Logo.

Nie tylko języki proceduralnie zorientowane, ale i sprzętowo zorientowane.

A jeśli uważasz że oprogramowanie CISCO, oraz Inventor nie jest autorskie, zapraszam do małej lektury przed komentarzem :)

Pozdrawiam.

Co z tego jak nie widzę, umiejętności związanych z metinem a uważasz się za profesjonalnego technika.Możesz mieć ukończonych tysiące kursów i nie posiadać umięjetności tego wykorzystać, jakoś pierwszy raz widzę twój nick.Napisałeś grafika/modeling 3d, gdzie galeria.... PS.C++ i inne języki to się uczysz całe życie, a nie głupi kurs.

CISCO, oraz Inventor nie jest autorskie Proszę Cię, mówię o tworzeniu serwera metina.Napisać mogę dużo gorzej to pokazać, niby wszystko umiesz ale nic nie pokazałeś co potrafisz.

Piszę jedno nic nie wiem o Tobie jako technik prywatnych serwerów metina. 

Dziękuje i pozdrawiam.

ezgif-1-018983d124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...