Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do plejsów

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specyfikacja:
Procesor: AMD Turion X2 Ultra Dual Core 2 x 2,3GHz
Pamięć RAM: 4GB
Dysk Twardy: 320GB
Grafika: ATI Radeon HD
Bateria trzyma dosyć dobrze
Matryca 17''
Wbudowana kamerka, klawiatura numeryczna,
Wejścia: HDMI, e-SATA, USB, VGA
Windows 7 Ultimate
Zasilacz w komplecie
Oryginalne pudełko na laptopa w zestawie!

ten ci raczej pociagnie na minimalnych bez lagow. chodz podczas tfow cos tam spadnie.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

@TheKamilPolska zalezy bo mozesz miec zasyfiony komputer. ja mialem kiedys laptopa z 3 lata. po wyczyszczeniu ze wszystkiego

mialem o 40 fps wiecej tak wiec jest roznica. no ale lepszego nie znalazlem z tej listy.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

@TheKamilPolska zalezy bo mozesz miec zasyfiony komputer. ja mialem kiedys laptopa z 3 lata. po wyczyszczeniu ze wszystkiego

mialem o 40 fps wiecej tak wiec jest roznica. no ale lepszego nie znalazlem z tej listy.

Nie mogłem mieć go zasyfionego. Robiłem formata prawie co 3/4 miesiące/regularnie ccleaner itp.

Już go dawno nie mam tak więc... (bardzo załowałem że kupiłem wtedy laptopa)

Zaraz ci wstawie jakiegoś dobrego laptopa używanego do 1000zł.

http://allegro.pl/laptop-sony-vaio-i3-4x2-4ghz-4gb-320gb-7650m-win7-i5134541388.html

Ten nawet da rade 760zł

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

­

Ja będę miał na nim przeglądarkę i Lola. I gora jakas apke i gra 1gb. Tyle bo resztę premierowych gier gram na kompie :)

To nie możesz grać na kompie ?

Opublikowano

Laptop do lola ? Intel core i3 to minimum oraz karta od geforce 610m w gorę i z jakies 4gb ramu wystarczy napisz ile cali mialby miec jesli 17' to 1500zl w gore

Opublikowano

Ja nie wiem co wy ludzie za głupoty wypisujecie typu laptop gorszy od komputera, no okej z 5 lat temu może bym sie zgodzil, ale obecnie znacznie wiekszy wybor mamy na rynku laptopow, jak sie dobrze poszuka to można znalesc co potrzeba.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Ja nie wiem co wy ludzie za głupoty wypisujecie typu laptop gorszy od komputera, no okej z 5 lat temu może bym sie zgodzil, ale obecnie znacznie wiekszy wybor mamy na rynku laptopow, jak sie dobrze poszuka to można znalesc co potrzeba.

Laptopa do gier masz za 3.5k zł.

Ja mam kompa za 1.6k zł który daje rade prawie wszystkie nowe gry na wysokich bez klatek.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Specyfikacja:

Procesor: AMD Turion X2 Ultra Dual Core 2 x 2,3GHz

Pamięć RAM: 4GB

Dysk Twardy: 320GB

Grafika: ATI Radeon HD

Bateria trzyma dosyć dobrze

Matryca 17''

Wbudowana kamerka, klawiatura numeryczna,

Wejścia: HDMI, e-SATA, USB, VGA

Windows 7 Ultimate

Zasilacz w komplecie

Oryginalne pudełko na laptopa w zestawie!

ten ci raczej pociagnie na minimalnych bez lagow. chodz podczas tfow cos tam spadnie.

Co mają lagi do specyfikacji laptopa? ://

Poszukaj trochę lepszego laptopa za 1000 zł.

Opublikowano

Za 700 zł to możesz co najwyżej kupić kiepskiej jakości używkę, na której i tak jest niewielka szansa, że cokolwiek pójdzie.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...