Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje telefonu, na razie mam na oku sony D5103 Xperia T3 LTE co o tym myślicie? Czy w cenie tego znajdę coś lepszego (800 zł)?? Podkreślę ze ma być biały :) Pozdrawiam i dziękuje za opinie :)

Opublikowano

Wydaje się ok. Widziałem wiele telefonów po różnych cenach, ten wydaje się ok. Jedynym minusem może być jedynie 1gb ram, a nie np 1,5 czy 2 ale jak na telefon za 800zł chyba nie będzie nic lepszego

GzJUyGg.jpg

Opublikowano

Wydaje się ok. Widziałem wiele telefonów po różnych cenach, ten wydaje się ok. Jedynym minusem może być jedynie 1gb ram, a nie np 1,5 czy 2 ale jak na telefon za 800zł chyba nie będzie nic lepszego

Wydaje mi się, że nie masz pojęcia do końca o czym mówisz. 

RAM'y nie są tak istotne, wystarczy 1GB do bardzo dobrego działania smartfonu. (Ze względu na androidowe zwalnianie zasobów). 

Xperia T3 według mnie jest przereklamowanym modelem, Sony ma to do siebie że do wszystkiego oprócz flagowców pakuje słabe ekrany. 

Laik w zwykłym użytkowaniu się temu nie przygląda, bo mu to obojętne, natomiast gdy o tym pomyślisz wada jest faktycznie zauważalna, szczególnie w filmach, grach, czcionkach na stronach itd.

Pokusiłbym się natomiast o Moto G 2gen. Tutaj te same podzespoły w nieco mniejszym opakowaniu (głównie ekran - 5 cali) do tego większe PPI i czysty android. Ewentualnie Nexus4 jak znajdziesz. 

lownfast

Rekrut
Opublikowano

W tej cenie spokojnie znajdziesz używanego Nexusa 5, albo LG G2, a to już kilka półek w górę.

Daruj sobie średniaka.

Opublikowano

W tej cenie spokojnie znajdziesz używanego Nexusa 5, albo LG G2, a to już kilka półek w górę.

Daruj sobie średniaka.

Aha. Daj mi jeden link do Nexusa 5 w dobrym stanie.

Za tą kwotę masz Moto G 2nd, Nexusa 4 itp.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...