Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon używany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/huawei-ascend-g620s-i5132422225.html

stan jest ponoć widoczny na zdjęciu. Problem jest jednak taki, że na zdjęciach nie ma pokazanego całego telefonu, no i moim zdaniem jest to trochę za mało informacji jak na sprzedawany telefon używany. Ryzykowalibyście, czy lepiej kupić w tej cenie nowy telefon, o gorszym wyswietlaczu i podzespołach, ale za to lepszej baterii, czyli http://allegro.pl/lg-l90-nowy-i5138809936.html

W lg przeszkadzają też moim zdaniem wady telefonu, czyli migotanie ekranu przy niskich ustawieniach jasności i tendencja do pojawiania się hot pixeli, martwych pikseli. To chyba to samo. Z wad jeszcze wyczytalem, ze zdarzająsię lagi wcale nierzadko. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

a czego ty chcesz jeszcze zdjecie przy tym huawei?

ja bym bral huawei, ze wzgledu na ekran (a raczej jego przekatna)

jest wystarczajaco informacji jak dla mnie, byleby byl sprawny

­

Opublikowano

Gdybym był na Twoim miejscu wolałbym LG

Masz pewność że z telefonem jest wszystko git + jest nowy xD

Jeśli chodzi o sciny telefonu to szczerze powiem Ci jak masz mało aplikacji, wolną pamięć systemową (lepiej wszystko wrzucać na karte pamięci) to nie ma żadnych scin ;) + jeśli pęknie ekranik to na allegro kupisz nowy za 30 zł

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

a czego ty chcesz jeszcze zdjecie przy tym huawei?

ja bym bral huawei, ze wzgledu na ekran (a raczej jego przekatna)

jest wystarczajaco informacji jak dla mnie, byleby byl sprawny

no chcialbym jeszcze zobaczyc boki telefonu.

Huawei ma ekran 5 calowy, to fakt, ale 4,7 tez wydaje mi sie dobrym pomyslem, tymbardziej dlatego, ze obecnie mam tylko 3,8 wiec kazda zmiana bylaby dla mnie odczuwalna i na +, jesli chodzi o wielkość ekrnau

Gdybym był na Twoim miejscu wolałbym LG

Masz pewność że z telefonem jest wszystko git + jest nowy xD

Jeśli chodzi o sciny telefonu to szczerze powiem Ci jak masz mało aplikacji, wolną pamięć systemową (lepiej wszystko wrzucać na karte pamięci) to nie ma żadnych scin ;) + jeśli pęknie ekranik to na allegro kupisz nowy za 30 zł

Masz tego LG, albo miales?

Wybralbym LG, gdyby huawei mnie tak nie kusilo wysoką rozdzielczością i dużym ekranem, a lg nie zniechecaloby mnie tym migotaniem i martwymi pikselami. mam na prawdę powazny dylemat.

Co do huawei, zawsze moge doplacić, te 40 zł i mieć nowy ;) Musze po prostu więcej uzbierać. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Huawei był tani stąd, że był z LOMBARDU, który ma do siebie to że wystawia dość tanio przedmioty nie znanego źródła, do tego nie wiadomo czy ma gwarancje. 

Na twoim miejscu wszedłbym na OLX, poszukał tego Huaweia, lub Moto G używanej z gwarancją. 

lownfast

Rekrut
Opublikowano

Daruj sobie rzeczy z lombardu, zazwyczaj nie ma dokumentów/ładowarek, a stan jest opłakany.

Polecam szukać na olx i dogadać się żeby wystawili na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...