Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnowienie sprzętu

PkkG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zacząłem się interesować odnowieniem mojego komputera chciałbym ulepszać go stopniowo co zmienilibyście ? Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 450 Procesor: Intel Core 2 Quad 2.40 2.39 GHz Ram: 4 gb Zasilacz: spalił się na dniach dostane nowy więc podam wam firmę ;) więc czekam na propozycje prosiłbym o rozsądne rady 

dodam że zależy mi na większej ilości fps i płynnej gry 

Opublikowano

kup xeona (po oc ma moc taką jak i5'tki 2generacji a jest 3 razy tańszy) ,nową kartę (można się wstrzymać) i chłodzenie (do oc potrzebne)

http://www.ebay.pl/itm/Intel-Xeon-X5472-EU80574KL080N-SLASA-CPU-1600-MHz-3-GHz-LGA-771-100-Working-/131342084997?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e94992b85

+

http://allegro.pl/chlodzenie-silentiumpc-fortis-2-xe1226-pasta-i5104491880.html

Ale podaj płyte zobaczymy czy uciągnie

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Everest nie rozpoznaje mi płyty w jaki inny sposób mogę sprawdzić ? ;)

Opublikowano

to ja wiem od 1 postu w tym temacie, wklej co tam jest, no chyba ze na prawdę (w co watpie) nic nie pisze

nadal nie okresliles budzetu

­

Opublikowano

lepiej kupic nowy/kupic z uzywanych czesci anizeli wkladac w to pieniadze jesli ma sie 2000

wiec przemysl czy chcesz nowy komputer, czy skladac cos z uzywanych czesci

ze starego mozesz co najwyzej ude zostaciw jesli cos ciekawego, dysk czy ramy jak ddr3

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...