Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chciałbym zrobić server SkyBlock 300 slot tylko teraz nie wiem czy :

Pukawka

//////////////

FiberHost

? zależy mi żeby można było wypłacić pieniądze zarobione na cel kupna plaginów itp

Ma być bez liitu ram i slot

Na pukawka je 29zł a na fiberhost bedrock 50 żł tylko teraz nie wiem które, macie jakies propozycje ?

Opublikowano

Z pukawki nie wyplacisz ale masz dobre serwery

Fiberhost wyplacisz, duża prowizja, serwer padnie przy 50 graczach. Te no-limit to oszustwa ;)

P.s nie "plaginów" tylko "pluginów" i nie "je" tylko "jest".

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Jeżeli szukasz dobrego hostingu z dobrymi maszynami, szybko odpisującym Supportem i Ramem bez limitu, to wybieraj hosting Pukawka.pl, a jeżeli chcesz możliwość wypłacania pieniędzy, to wybieraj hosting FiberHost.pl.

Opublikowano

Fiberhost jest słaby i jeszcze ten panel nozo który miał być zmieniany z 2'000 razy.
Polecam Ci tą pukawkę. W miarę tanio,szybki support, prawie 10 lat na rynku.

Opublikowano

Tak jak kolega na gorze.

@Lord Tytan

Lub nawet Craftserve ale polecam dac tam wlasny itemshop.

Opublikowano

Ale czy da się podpiąć do Pukawka.pl własny itemshop ? żeby np. pieniądze szły na np. pay pal a ranga została przyznawana na serverze

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci lvlup.pro ponieważ kupiłem tam najtańszy pakiet 10 slotów za 6zł i jak dałem kilka tyś tnt to wgl. serwera nie wywaliło i ogólnie są bardzo małe lagi. Miałem po +200 fpsów, a na innych hostingach miałem po 50-120.(oczywiscie bez tnt)

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci lvlup.pro ponieważ kupiłem tam najtańszy pakiet 10 slotów za 6zł i jak dałem kilka tyś tnt to wgl. serwera nie wywaliło i ogólnie są bardzo małe lagi. Miałem po +200 fpsów, a na innych hostingach miałem po 50-120.(oczywiscie bez tnt)

na lvlup mają powolny support, wysokie ceny,beznadziejny itemshop, co do maszyn to mają dosyć dobre

1.Pukawka (29zł - 30dni)

2.lvlup (125zł - 30dni)

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Na lvlup dobre maszyny ? ide się zbic Po 1/5 relodzie server crashuje. Support - czekam już 2 tydzień :) 10 slot ? ja chcem ok. 300

o lag przy 10 slot ja mam przy 300 slot 10 graczy MAX 1 gb ram ( 1024 ) msakryczne lagi az musze się servra pozbyć dla mnie ten hosting jest chu.....

Opublikowano

Na lvlup dobre maszyny ? ide się zbic Po 1/5 relodzie server crashuje. Support - czekam już 2 tydzień :) 10 slot ? ja chcem ok. 300

o lag przy 10 slot ja mam przy 300 slot 10 graczy MAX 1 gb ram ( 1024 ) msakryczne lagi az musze się servra pozbyć dla mnie ten hosting jest chu.....

Przy reloadach nikt nie może dać gwarancji że serwer będzie stabilny, było to opisywane wielokrotnie na forum bukkita, jeden z administratorów to potwierdził.

Zwykle autorzy pluginów nie przystosowują ich odpowiednio do reloadów co kończy się pochłanianiem RAMu i CPU w zabójczym tempie i często - crash.

Dużo lepiej jest po prostu zrestartować serwer i dotyczy to każdego hostingu.

Sporo osób z tego działu woli zwalić winę na hosting niż powiedzieć że źle skonfigurowali serwer lub poszukać rozwiązania a przecież tak byłoby łatwiej dla wszystkich.

Support lvlup.pro nie zostawił nigdy klienta na dłużej niż 24h bez odpowiedzi, więc wydaje mi się że z tymi 2 tygodniami naprawdę mocno zmyślasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...