Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam stealer extreme ?

squ6d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra , ale gdzie mogę kupić scrackowaną wersję ? Bo na stronie steam stealer jest za 20 dolarów. I jak ona działa ?

Opublikowano

bardziej ściągnąć scrackowaną wersję, pełno tego w internecie, lecz musisz być pewien, że nie sciagasz wirusa :P

Opublikowano

Rozumiem używać hacków bo nie umie się grać czy coś, ale żeby okradać ludzi to trzeba być ku*wą. Znam pewną osobę która ma admina na dość popularnej grupie na  facebooku i przeprowadza wymiany pomiędzy osobami które chcą się wymienić/sprzedać skin za skin pieniądze psc itd dają mu te rzeczy a on za chwile blokuje i znika. Dorobił się już na tym ponad  1000€ lecz już go ktoś zgłosił z tego co słyszałem.

@squ6d jak nie chcesz mieć potem problemów nie baw się w to :)  Niech mod zamknie ten temat chyba że to forum popiera okradnie :)

Opublikowano

Nigdy nie chciał bym okraść , normalnego człowieka który nikomu nie wadzi i np zbierał na swoje eq rok ( A potem wszystko nagle stracił przez pobranie czegoś/ wejście w link) Bardziej myślałem , żeby zwyczajnie kraść skiny osobom które np nie miały by problemu z podjebaniem skinów uczciwemu człowiekowi. Miałem opcję by zwyczajnie okradać ludzi poprzez wchodzenie w niby stronę popularnej gry pod pretekstem "zrobienia reffa" , a po końcu rejestracji włączało się pobieranie i ktoś nie miał skinów.  Zwykle trafiałem na uprzejme osoby które nie miały problemu z wejściem w dany link , ale wtedy odzywało się moje sumienie i zwykle kończyłem próby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...