Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To tak zostanie? ;_;

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, te serwery tak zostaną?

Chodzi o to, że chciałem sprawdzić na jakie KD gram, oczywiście na lowku. Dobiłem 7.50 K.D i wyszedłem. po godzinie znowu wszedłem na combata żeby pograć a tu chuy ;_;

Max 3.00 - 5.00 KD na wszystkich serwerach oprócz:

- North ( 0 graczy )

- Vip ( wymagane kupienie NX )

Zrobią coś z tymi serwerami czy o co chodzI i w ogóle dlaczego tak jest?

Jak jakiś dobry gracz ma kd 5.0+ to musi zrobić nowe konto lub kupić nx? -.-

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Witam, te serwery tak zostaną?

Chodzi o to, że chciałem sprawdzić na jakie KD gram, oczywiście na lowku. Dobiłem 7.50 K.D i wyszedłem. po godzinie znowu wszedłem na combata żeby pograć a tu chuy ;_;

Max 3.00 - 5.00 KD na wszystkich serwerach oprócz:

- North ( 0 graczy )

- Vip ( wymagane kupienie NX )

Zrobią coś z tymi serwerami czy o co chodzI i w ogóle dlaczego tak jest?

Jak jakiś dobry gracz ma kd 5.0+ to musi zrobić nowe konto lub kupić nx? -.-

To zbij, jaki problem.

Opublikowano

­No oczywiście, na pewno będziesz stale na 5.0 kd+, bez przesady..

Opublikowano

Dziwisz się? :D przecież k/d 7.00 to możesz dostać Bana za abnormal stats, bynajmniej kiedyś. Musisz zagrać na North, spróbuj rano albo w nocy poszukać graczy :) Ile ty masz zabić śmierci, że masz takie k/d?

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

@rob99ert 15 killi 2 deady nabilem i nic nie moge juz zrobic.. ;/

hehe, no to się nie dziwię, że takie k/d :D Zobacz czy na pewno nie możesz już wbić na recruita, i musisz zagrać 1 rundę na afkyu na north. Nie ma innej rady :(

Chyba, że chcesz grać na tym koncie długo, to kup sobie najmniej nxów jak się da, i wbijaj na vip serwer bo do końca marca jest tylko tam 200% expa więcej dlatego szybko wbijesz lvle.

281sztz.jpg

Opublikowano

@rob99ert Nikogo nie ma na shorcie jedynie jacys ludzie grajacy 1vs1 ... A nx'ow nie kupuje.

Bardziej chodzi o to czy to zmienią czy tak zostanie? Nexon na kase leci czy cos?

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Serwery tak zostaną.. przecież kilka lat już tak stoja nie bez przesady. Jedyne co Ci zostaje to /w kogoś z megafona i napisać żeby Ci pomógł zbić kd (jeśli boisz się bana to napisz że chcesz 1vs1 i że jest lowem czy coś, zgódź się na jego zasady i po prostu oddawaj free kille), jak nie to pisać do kumpli i Ci zbiją. KD reset pojawia się bodajże gdzieś w rank upach chyba do msg1, no ale co Ci z tego jak nie możesz grać :D Możesz też walnąć token ads jakąś ankietę za 40nx kupić najtańszy cosmetic z shopu i masz dostęp na VIP.

Co do samego KD, niemożliwe jest mieć wyżej niż 4.00 grając normalnie przez dłuższy okres czasu, dlatego są takie ograniczenia serwerów. No bo dziwne żeby ktoś miał wyżej niż 5.0, nawet z skillem, campą grając na lowy byś chyba tyle nie miał. Sam widziałem kd do 3.86 ale to goście mieli mniej niż 20k killi więc..

PS. super soldiers też ma ograniczenie kd????? :O

Opublikowano

Tak jak wyżej, znajdź nawet ten 1vs1 i daj się zabić tyle razy, aby mieć chociaż 2.0

I tak później po wbiciu chociaż LT, masz małe szanse, że będziesz miał powyżej 2.3 :D

Nie nexon tego nie zmieni bo po co? To było przydatne jak była masa hackerów, bo mieli k/d że masakra ale teraz to sam bym nie wiedział że maks. 5.0 można. Tak nexon leci na kasę, ale to nie ma żadnego związku z tą sprawą :D

281sztz.jpg

Opublikowano

­Nexon na kase leci bo ustawia limit KD, bez przesady xD

Opublikowano

te kd które sa po 3+ a nawet od 2.5 są nabijane haksami bo na dalsza gre jest nie mozliwe takie miec, Widziałem ludzi z takimi i różnicy nie ma jak padają więć nabili sobie haksem i maja takie wysokie kd widziałem gościa który miał kd 28. Też nabił normalnie kpina i jakoś go nie zbanowali.

Opublikowano

Zmieniam moje wcześniejsze opinie. Nie grałem chwilę w CA a jak wróciłem to głównie nawalałem eli pro i qr,

a przecież jak ktoś myśli to można wyciągnąć do 5.0 kd grając hired gunsy. Sam dziś nabiłem 6.10 przy 900 killach :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...