Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odnośnie legalności botów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym spytać czy spam boty / join spam boty są legalne ? i czy mogą mi cos zrobić za taki atak na server non-premium oprócz bana na ip ? oraz z kąd takie coś pobrać beż zadnych virusów

Opublikowano

Nie są legalne. Za atak na serwer non-premium raczej nic Ci nie zrobią, ale to zależy. Co do pobrania, to niestety Ci nie podam, bo nie wspieramy takich rzeczy na forum i nie niszczymy nikomu serwera. Dodatkowo podczas pobierania takiego oprogramowania można łatwo natknąć się na wirusa.

Opublikowano

Od razu mówię, że downloadu w dziale nie znajdziesz, bo nie wspieramy takich rzeczy, gdyż jest to niszczenie serwera (złe funkcjonowanie, problemy dla właściciela itd.).

­Pod jedną stroną są legalne, pod drugą nie. Właściciel może zbanować adres IP i problem z głowy, a porównywanie do cheatów w innych grach (typu aimbot, wh) to dostają bany, nie ma żadnego wniosku o ukaranie..

8372383248.png
Opublikowano

Są legalne, jeśli wpuszczasz je na serwer będący Twoją własnością.
Takie boty wchodząc i wychodząc żrą masakrycznie dużą ilość pamięci operacyjnej, a co dopiero, jeśli będzie ich np. 97... Można jedynie doprowadzić do tego, że serwer przestanie odpowiadać i trzeba go będzie zrestartować.
Tutaj też musisz uważać, bo niektóre serwery mają albo AntiBot'a, albo wymagają dołączenia jeszcze raz po utworzeniu konta.
Swoją drogą, jeśli dobrze się zamaskujesz i użyjesz botów z proxy, nic nie mogą Ci zrobić.
Tych botów jest pełno w necie, otwórz Google i wpisz "DarkBot download", "Gravy download" albo "Paradigm download".
Pozdrawiam

Opublikowano

Mam jakiś apocalypse bot. tyle ze tam i w innych jest jakieś proxy itp. czego wogule nie ogarniam bo jakiś folder się otwiera.

Codo Servera. Tak Jest to mój server potrzebuje jakiegoś spam bota który by zaspamił chat typu : event warp ..

Opublikowano

Mam jakiś apocalypse bot. tyle ze tam i w innych jest jakieś proxy itp. czego wogule nie ogarniam bo jakiś folder się otwiera.

Codo Servera. Tak Jest to mój server potrzebuje jakiegoś spam bota który by zaspamił chat typu : event warp ..

Lepiej napisz skrypt ze ci np.10 ta wiadomosc napisze bo boty ci bardzo serwer obciarza i to nie ma sensu.
Opublikowano

Ja używałem łatwego skrypta : aby pisać na chacie należało wbić 1lvl expa

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

ehh temat wraca xD

Co dać do accounts ? dokument tekstowy  ? i co ma w nim byc

( mam zamiar wpuścić na swój server ) do filmu na yt xD

Opublikowano

Boty są nielegalne (a ty to pewnie masz z 15 lat "z kad" hehe smiechlem...) ja osobiście wyłapuje takie IP następnie lokalizuje i mam dane typu lokalizacja / na kogo zarejestrowany host, host sieci itd. Nie, nie jestem na tyle glupi by komus grozic... Po prostu blokuje takiej osobie poprzez firewall dostep do polaczenia z maszyna. Szczerze? To działa jak atak ddos poczytaj o nich.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

CBA i CBŚ będzie cie szukało po całym świecie bo zbotowałeś jakiś serwer majkraft.

nie ukryjesz się przed nimi będziesz w celi z Chadą i będziesz nagrywał klipy lub pisał wiersze czy co tam.

serio uważaj, Chada już czeka!

Opublikowano

CBA i CBŚ będzie cie szukało po całym świecie bo zbotowałeś jakiś serwer majkraft.

nie ukryjesz się przed nimi będziesz w celi z Chadą i będziesz nagrywał klipy lub pisał wiersze czy co tam.

Hada ukradł kłada :v

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Bosh, ile można mówić że 

Boty !=ddos (dla nieznających j.programowania: Boty nie równa się DDoS)

Dlatego za używanie marnego DarkBota albo innego gówna (bo to nie są "zaawansowane programy do bottingu") to ci nic nie zrobią, nie ważne jaki był by to serwer.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Pakiety TCP z ustawioną flagą SYN służą do informowania serweraa o chęci nawiązan nim połączenia. Podczas takiego ataku serwer, który otrzymał pakiet z flagą SYN na port, który jest otwarty, odpowiada na każdy pakiet zgodnie z zasadami protokołu TCP.

To jest atak botów - jest uznawany za atak DoS.]

Opdowiedzialnosć karna? - NIE

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...