Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki komputer?

Lipsonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam tutaj, gdyż w lola gram najczęściej. Moja siostra wyjeżdża na studia, więc jej komputer idzie do mnie. Mój ma procek Intel i3 i całkiem dobrą kartę graficzną, ale niestety nie potrafię zobaczyć, jaki to model. Wiem tyle, że jest całkiem dobra. Tamten komputer jest All-In-One i ma procek Inter Core i5 ze ZINTERGOWANĄ kartą graficzną, co mnie bardzo zniechęca. Który komputer jest lepszy do gier? Czy lepiej kupić poprostu nowy komputer z nową kartą graficzną i procesorem, a ten All-In-One zostawiłbym do rozmawiania ( wbudowany mikrofon, bo do starego nie mam. ) i do czytania chatu ( mam zamiar zacząć streamować ). Jak myślicie?

I za ile kupię nowy komputer z procesorem Intel Core i7 + bardzo dobrą kartą graficzną + nowy DUŻY monitor, i nowa skrzynka komputerowa?

2Ndd2s.png

Sygnaturę wykonałem ja, można się do mnie zgłaszać :)

Opublikowano

Karta graficzna jest ważna, procek i3 nie jest zły do gry w LoLa. i3 + dobre GPU > i5 + integra.

Pytania o dobry komputer i cenę kieruj do działu Komputery, tam znajdziesz lepszą odpowiedź niz tutaj.

Opublikowano

Wtf jak to nie mozesz sprawdzic karty wchodzisz w panel sterowania menadżer urzadzeń i tam masz wszystko napisz jaką masz karte na tym pierwszym i drugim tez

Jesli chodzi o kupno nowego napisz w dziale komputery oraz swoj budżet i podesla ci linka z najlepszym pc do okreslonej kwoty

Gość Ramzes.
Opublikowano

Nie warto kupywać i7, i5 do gier wystarcza. Myślę, że za wszystko dasz około 4/5 tysięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...