Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

sbtv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wieczny problem z rangą.Nie mogę jej nabić wyżej.Trochę mnie to już denerwuje.

Mam:

68/69 wygranych meczy (nie pamiętam dokładnie)

około 35 przegranych

180 godzin gry.

Podczas meczy zazwyczaj jestem 2 lub 3 często nawet pierwszy.Zdobywam po 4-5 mvp oraz mój wynik to 35-58.

Najczęściej gram ak-47,M4A4,AUG,FAMAS,

I kilka Ace na koncie.

Proszą o pomoc. Jeżeli chodzi o zwycięstwa to już miałem 8 podrząd i tak nie awansowałem :( 

Opublikowano

Po prostu graj dobrze. Nikt nie jest w stanie pomóc tobie dokładnie co masz robić, bo nikt nie wie jak działa system MM. Polecam grać z wysokimi rangami, wtedy łatwiej awansować :P

Opublikowano

Będziesz grał i ten dziwny system zadecyduje, że zasługujesz na awans to awansujesz. Musisz grać, grać i jeszcze raz grać. 

Opublikowano

Graj dużo z jakimś pięcioosobowym teamem i grajcie na wyższe rangi, np: jak jesteś s1-s2 to graj z kolegą z s4 lub silver master i wygrajcie, ja tak wygrałem 2 mecze pod rząd gdzie przed miałem przegraną i awansik, teraz to mam w s2 osiem pod rząd i ch*j...

Opublikowano

To jest 3 taki temat w ciagu jednego dnia, ludzie, w innych macie odpowiedzi. Musisz miec jak najwiecej mvp i ℅ wygranych rund to w koncu awansujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...