Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Moby, serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy istnieje plugin [podobny do PVPLevels] który liczy do przejścia poziomu [Jak PVPLevels za kille otrzymuje się kolejno level] tylko nie dotyczy to ludzi, ale mobów [chodzi mi o zamianę zamiast zabijania ludzi żeby liczyło punkty za zabijanie mobów], albo czy istnieje podobny plugin jak PVPLevels, tylko liczący za moby. Potrzebuje to na serwer RPG. 

Opublikowano

@Reff - Przepraszam że nie po 24h od napisania, ale nie wbije do wieczora tylko na chwile jestem. Myślę, że mi wybaczycie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli dobrze widzę to pewnie nie twój pierwszy i nie ostatni post o podobnej tematyce, (chyba jesteś w trakcie tworzenia serwera i walisz wszystko na pałę) nie wiem czy nabijasz posty aby przejść do możliwości umieszczenia prezentacji serwera czy naprawdę nie umiesz używać szukajki i google. 

W tym momencie chyba ja mogę powiedzieć "przepraszam że nie na temat" gdyż jak dla mnie refka z powodu "bo mnie nie będzie" kwalifikuje się do muta na jakieś 7 dni.

Opublikowano

@czaman Ja zauważyłem, że będziesz startować na jakąś rangę po Twoim zachowaniu. Na google nic nie znalazłem, Twoja wypowiedź nie była tu potrzebna. Nie dobijam postów na to aby mieć Publikacje Serwera bo nie potrzebne jest mi to, chcę tylko uzyskać pomoc czy takie coś się da zrobić. Co do tamtego tematu "Bugowanie naprawy" już nie potrzebuje pomocy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...