Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób do projektu (Technik)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA :)

Witam, jestem technikiem, który posiada swojego VPS do pracy oraz czyste pliki source.Mam 20 lat, pracuję, na serwer jestem w stanie  przeznaczyć cały czas wolny od 16 i weekendy.Wymagam komunikatora TS3, w celu omówienia wielu kwestii na serwerze, typ serwera do przemyślenia, z ogromną ilością nowości, posiadam własne źródła modeli, map etc.

Jako technik ogarniam pliki serwerowe, clienta, systemy Unixowe, source (C++ i nie tylko), trochę grafikę i inne przydatne rzeczy w celu stworzenia serwera.Co do sponsora mam kontakty, które mogę uruchomić przy końcowej fazie plików serwerowych.

Poszukuję osoby chętne do współpracy typu testerów, grafików, webmasterów, mapperów itd.Każdą propozycję przepatrzę, oferta w zamian do dogadania się na priv, zależnie od wykonanego wkładu pracy.Wiek ten minimum 16+.Jeśli będzie potrzebna, będziemy mogli spisać umowę.Poszukuję osób wartych zaufania i posiadających trochę czasu.

Kontakt na priv na forum lub TS3, który potem podam przy pierwszej wiadomości pw.

To jest ogłoszenie, nie dyskusja, w której możesz spamować, masz jakieś pytania/zażalenia pisz na priv, a nie śmieć tematu.Każdy spam, będę raportował.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

­Nie polecam współpracy z ową osobą.

Wg. regulaminu swoje wypowiedzi należy uargumentować, a tutaj ewidentnie widać, że masz zwyczajny

ból dupy, że hejtował on twoje ogłoszenie i jak taki dzieciaczek idziesz zasadą "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".

Gratuluję Ci błyskotliwości i oby twoje dzieci jej nie powielały, bo ponownie spadnie średni iloraz inteligencji przeciętnego Polaka.

Spływaj na te swoje serwery podstawione pod kasę i kradnij dalej ciężką pracę innych. Bez odbioru zerze.

Opublikowano

­

Wg. regulaminu swoje wypowiedzi należy uargumentować, a tutaj ewidentnie widać, że masz zwyczajny

ból dupy, że hejtował on twoje ogłoszenie i jak taki dzieciaczek idziesz zasadą "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".

Gratuluję Ci błyskotliwości i oby twoje dzieci jej nie powielały, bo ponownie spadnie średni iloraz inteligencji przeciętnego Polaka.

Spływaj na te swoje serwery podstawione pod kasę i kradnij dalej ciężką pracę innych. Bez odbioru zerze.

Dobrze pseudo grafiku dziku.

Jak tam twoja miłość przez TS3 wyszło coś z tego?

Nie polecam owej osoby ze względów osobistych.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

Dobrze pseudo grafiku dziku.

Jak tam twoja miłość przez TS3 wyszło coś z tego?

Nie polecam owej osoby ze względów osobistych.

Ja tylko czekam, aż warna dostaniesz po 1 czytać nie umiesz, ze zrozumieniem plus multikonta, co serwer to inne konto, a po drugie jakich względów osobistych, bo najechałem Ciebie, że jesteś cieniutki, masz ból dupy, to mi spamisz w temacie, charakter pseudo dzieciaka z RPK w sygnie.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

­

Ja tylko czekam, aż warna dostaniesz po 1 czytać nie umiesz, ze zrozumieniem plus multikonta, co serwer to inne konto, a po drugie jakich względów osobistych, bo najechałem Ciebie, że jesteś cieniutki, masz ból dupy, to mi spamisz w temacie, charakter pseudo dzieciaka z RPK w sygnie.

Przypomnieć Ci jak prosiłeś czy ci pliki serwerowe sprzedam oj :(

1ZSZ więc już nie gimbazjum oj.

Nie zabłyśniesz na tym forum. "Więcej Kwiatonators" - mówi samo za siebie ;)

Nie prościej kupić skrypty od Bomb Worka ew. Kongo ? a sr. zapomniałem bieda piszczy.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

Przypomnieć Ci jak prosiłeś czy ci pliki serwerowe sprzedam oj :(

1ZSZ więc już nie gimbazjum oj.

Nie zabłyśniesz na tym forum. "Więcej Kwiatonators" - mówi samo za siebie ;)

Nie prościej kupić skrypty od Bomb Worka ew. Kongo ? a sr. zapomniałem bieda piszczy.

Tobie już dziekujemy na tym forum

86609055853348996726.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...