Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlelog problem

MatrixXHardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo...mam taki problem : polega on na tym że pobrałem BF3 z origina (czyli oryginał) no i normalnie odpalam...ładuje mi battleloga i jak klikam LAUNCH CAMPAIGN to pisze "inizitaling campaign" czy coś w tym stylu no i ładuje i nie przestaje ;_; a jak ma się skończyć to bez efektów.Tak samo z MP jak klikam "QUICK MATCH" to pisze MATCHMAKING potem "JOINING SERVER" no i nic...tak samo jak z kampanią.Ma ktoś jakieś pomysły?

Opublikowano

Elo...mam taki problem : polega on na tym że pobrałem BF3 z origina (czyli oryginał) no i normalnie odpalam...ładuje mi battleloga i jak klikam LAUNCH CAMPAIGN to pisze "inizitaling campaign" czy coś w tym stylu no i ładuje i nie przestaje ;_; a jak ma się skończyć to bez efektów.Tak samo z MP jak klikam "QUICK MATCH" to pisze MATCHMAKING potem "JOINING SERVER" no i nic...tak samo jak z kampanią.Ma ktoś jakieś pomysły?

Stawiam na sprzęt(podawałeś w poprzednim temacie). Czy wcześniej Ci działało? Słaby laptop...

Opublikowano

Stawiam na sprzęt(podawałeś w poprzednim temacie). Czy wcześniej Ci działało? Słaby laptop...

To nawet nie jest laptop geniuszu ;_;

jak mówiłem DZIAŁAŁ mi BF3 tyle że nie używałem konfigów (i teraz też nie użyłem) więc to musza być problemy z Punkbusterem raczej.Tylko jak to sprawdzić ;-;

Opublikowano

To nawet nie jest laptop geniuszu ;_;

jak mówiłem DZIAŁAŁ mi BF3 tyle że nie używałem konfigów (i teraz też nie użyłem) więc to musza być problemy z Punkbusterem raczej.Tylko jak to sprawdzić ;-;

Myślałem, że to grafika dla laptopów...

To nie jest punkbuster - wywaliło by Ci błąd w MP, kampania nie ma nic wspólnego z PB, więc wiadomo, że to nie to

Opublikowano

Myślałem, że to grafika dla laptopów...

To nie jest punkbuster - wywaliło by Ci błąd w MP, kampania nie ma nic wspólnego z PB, więc wiadomo, że to nie to

Jak nie to to co to ma być? ;-;

Włącza się a jednak sie nie włącza ;-;

MINI EDIT

ERROR
Could not communicate with BF3. Please use the Task Manager to close it down.

ogarnie ktoś? ;-;

DRUGI MINI EDIT

kiedy włącza się gra to w procesach pisze bf3.exe czyli działa ale nie wyświetla mi tego i zamyka po 10 sekundach.
Opublikowano

Możesz spróbować użyć serwerów dns od google. Ja miałem podobne problemy, gdy nie miałem ich ustawionych. Zweryfikuj pliki gry. Daj raport ze speedtest.pl i dxdiag. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Możesz spróbować użyć serwerów dns od google. Ja miałem podobne problemy, gdy nie miałem ich ustawionych. Zweryfikuj pliki gry. Daj raport ze speedtest.pl i dxdiag. 

Jutro jak wrócę to podam wyniki.Co dokładnie mam ci w DXDIAG podawać? ;-;

BTW.Co to te DNS?

Opublikowano

Załączasz plik dxdiag. Tu masz instrukcję oficjalną od EA jak to zrobić: http://help.ea.com/pl/article/Wykonanie-pliku-dxdiag/

DNS ustawiasz w następujący sposób: panel sterowania/sieć i internet/centrum sieci i udostępniania/zmień ustawienia karty sieciowej/wybierasz karte sieciową i klikasz właściwości/protokół internetowy ipv4 i wybierasz jego właściwości i wpisujesz w pola serwery dns: 

Pole 1: 8.8.8.8 

Pole 2: 8.8.4.4

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Załączasz plik dxdiag. Tu masz instrukcję oficjalną od EA jak to zrobić: http://help.ea.com/pl/article/Wykonanie-pliku-dxdiag/

DNS ustawiasz w następujący sposób: panel sterowania/sieć i internet/centrum sieci i udostępniania/zmień ustawienia karty sieciowej/wybierasz karte sieciową i klikasz właściwości/protokół internetowy ipv4 i wybierasz jego właściwości i wpisujesz w pola serwery dns: 

Pole 1: 8.8.8.8 

Pole 2: 8.8.4.4

Akurat znam sie na systemach i wiem jak odpalać dxdiag ;)

Co do tej reszty to zara dam info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...