Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS Vita. Cy warto kupić ?

Rex0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar sprawić sobie PS Vite. Kiedyś miałem PSP, ale po około 2 latach mi się znudziła. Czy warto zakupić PS Vite w 2015 ? Aby mieć na nią kase sprzedam X360, ale też nie wiem czy dla kieszonsolki warto, zwłaszcza że ta konsola (xbox) mi się już znudziła.

Napiszcie mi jak możecie ile warto maksymalnie za nią dać i pare przykładów gier "must have", oraz czy będzie jeszcze coś na nią wychodzić i jak wygląda sprawa grafiki w Vicie.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Vita to aktualnie najlepsza przenośna konsola. Gry wychodzą i będą ciągle wychodzić.

Grafika na pewno lepsza niż na psp, ale to konsola przenośna, więc nie oczekuj za wiele.

Jak dla mnie gry na vite są cholernie drogie, najlepiej kupić sobie ps plus (darmowe gry co miesiąc).

giphy.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngCargo.

A jak myślisz ? Warto sprzedać X360 aby kupić Vite ? Ogólnie większość tytułów na xa ograłem, więc nie wiem.

by

Ziółko.

Opublikowano

Zbieraj na xone albo ps4. Nie opłaca się aktualnie psvita no chyba że kochasz jRPG to konsola będzie idealna dla Ciebie. Na kosnole nie ma dużej biblioteki gier i nie będzie powiększona ponieważ przez tyle lat prawie nic nie zrobili.

Opublikowano

Przepraszam że się wtrącę w wątek ale dotyczy on kupna ps vity . Widzę że kilku ludzi już się wypowiedziało . Zastanawiam się nad kupnem ps vity ze względu na Project DIVA dostępny tylko dla tej konsoli (głównie zależy mi na tej 1 grze ) ;/ Jeszcze pytanko da sie jakoś nagrywać gameplaye (np na yt w 720p) tą konsolką ? Ponawiam także pytanie czy opłaca się ją kupować :)

Opublikowano

Polecam vite nie dość że masz gry to możesz się podłączyć jako pad pod PS 4 polecam.

Cyrk.png

Opublikowano

Jak chcesz nagrywać materiały w 720p gdy ta konsola nie ma rozdziałki hd?

Dlatego się o to zapytałem :3 Nie wiem jak typki robia ze nagrywaja w hd na yt chyba ze uzywaja konwentera lub emulatora .

Opublikowano

Jeżeli x-klocek stoi i w zasadzie nie korzystasz z niego to myśle że zakup byłby dobry, gierki są - jest w co grać. Ogólnie polecam ci się zastanowić czy konsolka będzie przez ciebie używana czy też będzie sobie leżała w pudełku [albo w śmietniku]. Nie warto kupować czegoś czego nie używasz, tak samo nie warto trzymać czegoś czego nie używasz. :)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

No właśnie. Też się boje, że pogram kilka tygodni i konsole dam do szafy... I jeszcze na dodatek przywiązałem się do mojego XKlocuszka G: Dzięki wszystkim za odpowiedzi, X360 zostawiam, a PS Vite kupie Sobie nie sprzedając x-a. Temat do zamknięcia.

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...