Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ori, Rumble albo Vayne

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ramzes.
Opublikowano

Witam, mam 15lvl i 4800pz. Kogo polecacie mi kupić : Ori, Rumble czy Vayne ?

Mainuję mida ale myślę właśnie nad Vayne lub Rumblem żeby ogarnąć też inne linie.

Opublikowano

Wybrałeś sobie czampy trochę trudniejsze do ogarnięcia jak na ten lvl ale jeśli mainujesz mida to pomyśl nad Ori 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Zdecydowanie Rumble. Łatwy do ogarnięcia, bardzo duże obrażenia, spowolnienia, tarcza, dobry w team fightach, brak many. Jedynym minusem jest chyba to, że ma bardzo mały zasięg Aa i wolno się castuje, przez co ciężko jest last hitować.

Opublikowano

Rumble
+ wytrzymały
+ świetny mechanizm umiejętności
+ brak many/energii, tutaj jest tzw. przegrzanie
+ 2x slow
+ dobre ult do TF
+/- jeśli jest nafeedowany/nafarmiony to kozak, jeśli nie to przegrana

Opublikowano

Rumble

+ bardzo fajna i łatwa postać.

+ brak kosztów skilli.

+ bardzo silny w early/mid w late troche slabnie.

+ swietny ult do tfow. moze wykerowac

+ bardzo fajny laning phase.

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

Zdecydowanie Rumble. Łatwy do ogarnięcia, bardzo duże obrażenia, spowolnienia, tarcza, dobry w team fightach, brak many. Jedynym minusem jest chyba to, że ma bardzo mały zasięg Aa i wolno się castuje, przez co ciężko jest last hitować.

Rumble łatwy do ogarnięcia ? To jest jedna z najtrudniejszych postaci w grze, a już szczególnie dla 15 lvl ;)

Do tematu, ja powiem tak, Rumble i Ori są mocni w teamfightach, Vayne jest mocniejsza 1 v 1. Jak mówisz, że mida lubisz, to kup Orianne. Bardzo mocna, speed, tarcza, obszarowy ult. Polecam również Xertaha jak coś ;) Mocny poke, cc, fajny ult.

Opublikowano

Rumble łatwy do ogarnięcia ? To jest jedna z najtrudniejszych postaci w grze, a już szczególnie dla 15 lvl ;)

Do tematu, ja powiem tak, Rumble i Ori są mocni w teamfightach, Vayne jest mocniejsza 1 v 1. Jak mówisz, że mida lubisz, to kup Orianne. Bardzo mocna, speed, tarcza, obszarowy ult. Polecam również Xertaha jak coś ;) Mocny poke, cc, fajny ult.

xD

Rumble jest łatwy, gdy ktoś bije cie na topie to dajesz W > Q i tyle, koleś sam pada.

Wczoraj grałem na Rumble, miałem 12MR z run i na 3 poziomie z samego Q mi zadał tyle obrażeń, że mi została 1/5HP.

Po prostu kliknął Q i ignite - nie żyje. Już Orianna jest trudniejsza do opanowania niż Rumble, bo musisz wiedzieć gdzie jest kula - inaczej nic nie zrobisz.

Opublikowano

W rumble trudnością jest rzucenie dobrego ulta. W ori jedynie pilnowanie gdzie jest kulka a vayne.. Pozycjonowanie :)

Od siebie polecam Ori. Straszny dmg w late ale jest manożerna i to bardzo.. Na 15 lv z tymi masterkami możesz mieć straszne z tym problemy nawet z blue buffem i morello/athene

Po prostu dziamal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...