Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapobiegnięto przegranej - nope

sosnowiecbrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć zasadę działania tego zacnego systemu? Pytam się, ponieważ w ostatniej grze miałem 2 afków(nie było ich od początku do końca gry - czyli jakieś 21 minut), a urwało mi...uwaga...32lp!!! Niesamowite!

Rozumiem, że mam zostać w d5 do usranej śmierci bo przy takich kwiatkach nie mam jakichkolwiek szans żeby opuścić tą dywizje. Nie posiadam screena na potwierdzenie, ale można spojrzeć na mój profil w grze: thor355 na wikingu.

Opublikowano

A ja mialem przypadek wszyscy only. Tylko bot 0/6 w 8 min I mecz byl taki sobie tylko adc przeważal i przeglalosmy i Tez zapobiegnięto

Opublikowano

Zapobiegnięto Porażce jest to status globalny dla całego serwera, włączyć go może tylko Riot Games. Robią to rzadko i tylko wtedy, gdy są problemy z serwerem na skalę większą niż jedna gra. Ten tryb nie jest włączany w przypadku trolli, AFKów itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...