Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam,nie robcie tego co ja...

stachuzdachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE pobierajcie żadnych cheatów na gold czy coś sciaglem z nudów jakiś tam generator niby zapomniałem sie wpisałem pasy do głownego konta (tiger I,cromwell i jakieś piździki po drodze).

Konto pisze,że nie istnieje widocznie cuś tam usuneło.No nic,pogratulować :)

Opublikowano

NIE pobierajcie żadnych cheatów na gold czy coś sciaglem z nudów jakiś tam generator niby zapomniałem sie wpisałem pasy do głownego konta (tiger I,cromwell i jakieś piździki po drodze).

Konto pisze,że nie istnieje widocznie cuś tam usuneło.No nic,pogratulować :)

Radził bym CI jeszcze przeskanować komputer antywirusem 

Opublikowano

generator złota :D jeszcze trzeba podać passy... kto się daje na takie coś nabrać... wystarczy pomyśleć logicznie... gdyby takie coś naprawdę działało to każdy by z tego korzystał i o tym mówił.

Opublikowano

Nie ma do żadnej gry gold generatorów itp. zapewne jesteś młody i dlatego dałeś się nabrać.

Opublikowano

NIGDY nie będzie żadnych generatorów do złota w wocie.

Dziwi mnie to, że ktoś w to wierzy i potem kończy brakiem konta w grze.

Opublikowano

konto jest przecież xD nie mogli tak po prostu usunąć.... wywal śmieci z kompa, przeinstaluj wota to się dostaniesz... chyba ze miales takie samo haslo do poczty xD + jezeli miales zapisany na nim numer telefonu. daj jego nick

Opublikowano

A co tam sie martwić szkoda czasu poświęconego grze ale dzięki temu przekłada się to na nauke :) witaj sprawdzianie z chemii.

Jesteś w gimnazjum i nabrałeś się na takie coś ?

Coś mi się wierzyć nie chcę.

Nauczkę masz, 2 raz tego błędu nie popełnisz, także przydało się to na coś ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dodatkowo chciałbym Cię upomnieć, że od tego forum jest, by pytać. Gdybyś spytał czy takie coś istnieje nie miałbyś teraz problemu.

Pamiętaj, kto pyta ten nie błądzi.

Opublikowano

Śmiejecie się z chłopaka. Popełnił błąd bo nie poczytał i po prostu przestrzega. To raczej miłe, że robi tak bo większość (zgaduję) nie odezwałaby się słowem po takiej akcji bo spalili by się ze wstydu. Powodzenia w odzyskaniu konta i nie popełniaj takich głupot więcej.

Opublikowano

jeśli znajdziesz nawet do innej gry "generator premium etc." nigdy nie używaj .Dane na temat posiadanej waluty na koncie są na serwerze więc taki program musiałby włamać się na serwer gry i zmienić dane :)  jedyne co ci polecam zrobić to sprawdzić cały komputer bo pewno ci jeszcze keyloggera wgrało :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

jeśli znajdziesz nawet do innej gry "generator premium etc." nigdy nie używaj .Dane na temat posiadanej waluty na koncie są na serwerze więc taki program musiałby włamać się na serwer gry i zmienić dane :)  jedyne co ci polecam zrobić to sprawdzić cały komputer bo pewno ci jeszcze keyloggera wgrało :)

a do robocrafta były B| nie pierdol ze tego sie nie da zrobic bo sie da - ale z kasa i zabezpieczeniami WG nikt nie bedzie tego udostepial ;) serwery by wylaczyli pobanowali polowe graczy i jeszcze usuneli okazjonalne oferty i to wszystko dzieki jednej grupie/osonbie ;)

Opublikowano

a do robocrafta były B| nie pierdol ze tego sie nie da zrobic bo sie da - ale z kasa i zabezpieczeniami WG nikt nie bedzie tego udostepial ;) serwery by wylaczyli pobanowali polowe graczy i jeszcze usuneli okazjonalne oferty i to wszystko dzieki jednej grupie/osonbie ;)

To że jedna gra miała luki, nie znaczy że da się. Może da się w bardzo rzadkich przypadkach, ale obecnie wszystko jest świetne zabezpieczone.

Z tą reakcją trochę przesadziłeś. Szybko doszliby do tego kto to zrobił i kto skorzystał, pobanowaliby/cofnęli w postępach spryciarzy którzy skorzystali, załatali lukę i zatuszowali sprawę - w efekcie wszystko byłoby tak jak przedtem i dalej by zarabiali tyle co wcześniej. Nawet nie chce mi się komentować, jak wyłączenie serwerów, zbanowanie połowy graczy i usunięcie ofert specjalnych wpłynęłoby na ich zyski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...