Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 kanały youtube na jednym koncie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaram się to jakoś wyraźnie napisać. Miałam kanał na youtube, ale jak weszło to całe google i musiałam ten kanał powiązać z google to mi powstało konto google do niego nowe konto na youtube, a do niego jest przywiązane drugie konto youtube czyli to stare gdzie mam wszystkie suby i do niego jest strona google plus. Problem jest w tym, że mnie wkurza to konto youtube (nowe), które się pojawia przy przełączaniu kanałów. Tam nie ma nic żadnych subów itd. Jest możliwość, żeby to konto jakoś usunąć, a zostawić to stare z strona google plus ? Mam nadzieję, że w miarę jasno to napisałam :)

Opublikowano

no własnie tu jest opisane jak usunąć kanal youtube stary z strona google plus,a mi chodzi żeby usunąć ten nowy co mi się utworzył podczas łączenia tego całego google. bo ja wszystko mam na starym koncie i wszędzie mi pisze, że ten stary da się usunąć a nowy nie. pytam się tak dla pewności może ktoś miał taką sytuację i wie czy da się usunąć ten nowy? jak nie to już trudno niech zostanie tak jak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...