Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG L7 wgranie androida 2.3.4 możliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem posiadaczem LG L7 pierwszej generacji i zauważyłem że na akutalnym androidzie 4.1 tnie się jak emo. Stąd moje pytanie: Możliwe jest na tym telefonie zainstalowanie androida 2.3.4 (Podobno najlepszy do gier)? Jeśli tak to jak? :P Dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Znów chwytam liny zła, by wydostać się z mroku dna...

Rekrut
Opublikowano

Bez sensu, mamy już Androida 5.0.2, a Ty interesujesz się 2.3.4.

Co z tego skoro połowa gier nie będzie obsługiwana przez niego.

Polecam dozbierać i szukać innego telefonu, albo szukać alternatywnego romu ;)

Opublikowano

Możesz, po prostu szukasz sobie danego ROMu o takim systemie i flashujesz. Na XDA Developers masz mnóstwo CZYSTYCH systemów, które znacznie przyspieszą Twoje urządzenie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Bez sensu, mamy już Androida 5.0.2, a Ty interesujesz się 2.3.4.

Co z tego skoro połowa gier nie będzie obsługiwana przez niego.

Polecam dozbierać i szukać innego telefonu, albo szukać alternatywnego romu ;)

Wziąłem niestety w mixie i jeszcze 20 doładowań więc nie ma mowy o nowym telefonie. A 5.0.2 jest na Nexusy...

Możesz, po prostu szukasz sobie danego ROMu o takim systemie i flashujesz. Na XDA Developers masz mnóstwo CZYSTYCH systemów, które znacznie przyspieszą Twoje urządzenie.

Dzięki, poszukam. Poza tym rootem też nie pogardzę :)

Znów chwytam liny zła, by wydostać się z mroku dna...

Opublikowano

Wziąłem niestety w mixie i jeszcze 20 doładowań więc nie ma mowy o nowym telefonie. A 5.0.2 jest na Nexusy...

Dzięki, poszukam. Poza tym rootem też nie pogardzę :)

2.3.x nie ma na L7 z tego względu, iż od premiery ma ICS'a.

W zupełności wystarczy Cyanogenmod, którego możesz zainstalować przez recovery. O pracy z kilkoma aplikacjami jednocześnie, czy o graniu w gry 3D możesz pomarzyć, ale smartfon będzie chociaż chodził płynnie.

Opublikowano

Witam. Jestem posiadaczem LG L7 pierwszej generacji i zauważyłem że na akutalnym androidzie 4.1 tnie się jak emo. Stąd moje pytanie: Możliwe jest na tym telefonie zainstalowanie androida 2.3.4 (Podobno najlepszy do gier)? Jeśli tak to jak? :P Dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Polecam wgrać jakiegoś cyanogena (w mnóstwem tweaków) najlepiej kitkata 4.4.4. OC Kernel do 1,2/3 ghz. Takie tam.

Na moim Lg L5 śmigało jak marzenie x3

#teams4bal

Opublikowano

Polecam wgrać jakiegoś cyanogena (w mnóstwem tweaków) najlepiej kitkata 4.4.4. OC Kernel do 1,2/3 ghz. Takie tam.

Na moim Lg L5 śmigało jak marzenie x3

Też polecam Cm, ale różnie na L5 lata.

Mi np. 11 latała, a 10tka ladżyła potwornie.

Wróciłem do stockowego roma, CWM, Root, OC Kenel, i na launcherach śmigam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...