Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie w bordles(okienko bez krawędzi)

Prawilnerapsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem sobie ostatnio postreamować i poprosiłem kumpla,żeby zajrzał czy wszystko ustawiłem prawidłowo itd.Powiedział,że wszystko jest ok jakość b.dobra ale jest jeden problem bo czasami miga mi interface w lolu chodzi o pasek ze skillami itd.Ja tego nie widze ale ponoć na twitchu to widać.Wszyscy piszą,że obs ma z tym problemy więc ustawiłem opcje okienka ,,bez krawędzi''.Po włączeniu nie widziałem żadnej róznicy w fpsach ale po włączeniu obsa pomimo tego,że miałem 90-120 fps miałem lagi które przeszkadzają podczas gry.W pełnym okienku tego nie mam.Sterowniki od grafy aktualne,procesy niepotrzebne wyłączone,synchronizacja też itd.Gram na full hd 1920x1080 i używam obs jak coś.Jakby mógł ktoś doradzić co ustawic w obsie czy w lolu.Z góry dzięki.

Opublikowano

Witam

Chciałem sobie ostatnio postreamować i poprosiłem kumpla,żeby zajrzał czy wszystko ustawiłem prawidłowo itd.Powiedział,że wszystko jest ok jakość b.dobra ale jest jeden problem bo czasami miga mi interface w lolu chodzi o pasek ze skillami itd.Ja tego nie widze ale ponoć na twitchu to widać.Wszyscy piszą,że obs ma z tym problemy więc ustawiłem opcje okienka ,,bez krawędzi''.Po włączeniu nie widziałem żadnej róznicy w fpsach ale po włączeniu obsa pomimo tego,że miałem 90-120 fps miałem lagi które przeszkadzają podczas gry.W pełnym okienku tego nie mam.Sterowniki od grafy aktualne,procesy niepotrzebne wyłączone,synchronizacja też itd.Gram na full hd 1920x1080 i używam obs jak coś.Jakby mógł ktoś doradzić co ustawic w obsie czy w lolu.Z góry dzięki.

tez tak mam na borderless, po prostu graj na full screenie i gaming mode..

Hello there.

Opublikowano

scena po prostu i tam wybierasz okno gry.

Jak ustawie na lola to mam czarny ekran.Jeśli ustawie przed grą to jest tylko client potem czarny obraz a jak podczas gry też jest czarny obraz.

UP

Pomoże ktoś skonfigurować obsa? Aktualnie mam 1 scenę -przechwytywanie monitora i chodzi ale teraz mruga czasami interfejs a próbowałem ustawić 2 sceny w 1 przechwytywanie gry (clienta) w 2 scenie przechwytywanie gry (podczas odpalonego customa)i tu z kolei jest czarny ekran ze wskaźnikiem tylko ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...