Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Sniper, jak nauczyć dobrze strzelać SNIPERKĄ

iCloud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, jak nauczyć się dobrze, szybko przycelować i wyeliminować przeciwnika?

Oglądałem sporo GP na yt i tak koszą tymi Snipami że to jest nie możliwe czassami :D

Moze są jakieś metody celowania etc..

Albo gdzie najlepiej się uczyć na sniperce .. ;/

Z góry dzięki za odp. będą ++

Opublikowano

Niedawno był taki temat na MPC. Zerknij sobie http://www.mpcforum.pl/topic/1359876-gdzie-wy%C4%87wicze-skilla-na-snajperce/. Sprawa jest prosta, żaden poradnik ci tutaj nie pomoże, bo albo lubisz snajperki i dobierzesz sobie odpowiednią pod siebie i będziesz grał i z czasem się nauczysz jak mówi przysłowie "trening czyni mistrza" , albo przez dłuższy czas nie będzie ci wychodzić i dasz sobie spokój.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Oni te strzały mają jakieś pobugowane bo strzeli zanim wyjmie snipe i lezysz jak by kula była samonaprowadzająca buguje to chyba szybke wył celownika.

Opublikowano

Trening czyni mistrza :)

Najważniejsze to to, abyś najpierw pograł paroma dnajperkami, i wybrał taką którą Ci się najlepiej gra.

Początki radzę Ci zacząć na zwykłych mapach, tak abyś przyzwyczaił się do prędkości myszki(możesz zmienić ). Później poćwicz quickscopy na junk flea. Nie będę tłumaczył, jak się robi qsy, bo to kwestia wprawy szybkiej zmiany broni, iwymierzenia w przeciwnika i naciśnięcia szybko ppm i lpm :)

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

OMA, SR ONLY, JUNK FLEA. Na początek spróbuj z 1 snajperką. L96A1 AW/L115A3. Potem jak ogarniesz co i jak graj dwoma.

Dla ułatwienia wyjmij nóz i narysuj mazakiem celownik na ekranie.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że najpierw trzema mieć odpowiedni sprzęt, dobrą klawkę i myszkę, dobre ułożenie dłoni oraz biurko, dobrze dostosowaną czułość myszy i inne pierdółki. Później trzeba mieć jakiegoś wrodzonego skilla którego można po prostu wyćwiczyć. Po trzecie trzeba spędzić dużo czasu na znalezieniu snajpy która Ci odpowiada - bo przy szybkim przełączaniu większość jest do d***. Po czwarte trzeba lubieć snajperki - jeden sobie grywa melee, inny no explo, a Ty próbujesz wejść w świat sniper only.

A, i macro zawsze dopomoże. Nie chcę nic mówić ale teraz praktycznie każdy może sobie używać macro i tak wiele osób to właśnie robi. Oczywiście macro=ban, tylko z tego co patrzałem to nexon ma trudności z wykryciem macra nawet po reportach na gracza.. xD

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że najpierw trzema mieć odpowiedni sprzęt, dobrą klawkę i myszkę, dobre ułożenie dłoni oraz biurko, dobrze dostosowaną czułość myszy i inne pierdółki. Później trzeba mieć jakiegoś wrodzonego skilla którego można po prostu wyćwiczyć. Po trzecie trzeba spędzić dużo czasu na znalezieniu snajpy która Ci odpowiada - bo przy szybkim przełączaniu większość jest do d***. Po czwarte trzeba lubieć snajperki - jeden sobie grywa melee, inny no explo, a Ty próbujesz wejść w świat sniper only.

A, i macro zawsze dopomoże. Nie chcę nic mówić ale teraz praktycznie każdy może sobie używać macro i tak wiele osób to właśnie robi. Oczywiście macro=ban, tylko z tego co patrzałem to nexon ma trudności z wykryciem macra nawet po reportach na gracza.. xD

prędzej czy puzniej i tak dostaną bana za macro :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...