Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LCS Twitch czat...

yeon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna oglądam lcsy i zazwyczaj nie zwracam uwagi na chat ale rzeczy jakie się tam dzieją błagają o pomstę do nieba. Nie sądziłem, że liczba kretynów jest taka duża, wielka banda silverów.. Przykład spamu:

joel skype

ok (nie nikt nie napisał zdania a ktoś mu odpowiedział, ludzie piszą to bez powodu)

by far

jaki to ma sens?

Opublikowano

joel get on skype

Jakiś koleś chciał porozmawiać z kolegą na skypie i wiedząc że ten ogląda LCS'y napisał na chacie "joel get on skype" wtedy większość osób zaczęła to spamować i tak to się zaczęło. Teraz już znacznie spadł ten spam

far away

Nie wiem o co tutaj chodzi bo chyba pomyliło Ci się z "by far". Co do tego drugiego to Sjokz zapytała Forg1vena czy wie ze jest aktualnie lepszy od innych ADC a on odpowiedzial by far czyli o wiele.

ok

Rammus tak mówi podczas wybierania i często tak spamują, a jak już się zdarzy cud i ktoś picknie Rammusa to spam jest do końca streamu xD

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@CLOUD9 

Poprawiłem, chodziło mi o ''by far''.

@topic

Czemu ten czat jest taki toksyczny?

bo trolle z najbardziej toksycznej gry online xD

i to nic nie ma sensu, oni po prostu spamują tym na okrągło, ja nawet tego nie czytam tylko na full screenie ogladam

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To nie jest kretynstwo czy trolle, po prostu tak sie przyjelo, w Polsce tez mamy np - oplul a wszystko sie zaczelo od krula jak wpierdalal sie ultem siona pod turrety.

to samo froggen ddos. poczytaj sobie na internecie fajne historie sa.

@Edit - 420

dzien marihuany, i jak ktos ma na przyklad staty 4/2/0 to pisza 420 blaze it. poczytaj tez sobie na internecie.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

miedzy innymi przez takich ludzi OLUxNZV.png

ogolnie twitch chat to wielka wojna EU>NA, wytykanie kazdego bledu i jaranie sie playsami, jak znasz jakies "memy" z twitcha pisz wytlumacze

a o co chodzi z 420 ? lub 4.2.0 ?

data urodzenia hitlera (20 kwietnia) 

a tak  na serio http://en.wikipedia.org/wiki/420_%28cannabis_culture%29

­

Pomocnik
Opublikowano

To jest tak jak w meczu piłki nożnej, każdy kibicuje swoim, a że lol rządzi si swoimi prawami (flame) to na czacie jadą po sobie równo ;)

Opublikowano

Albo jak Ameryczka sobie przyjdzie na stream z LCS'ów europejskich, jeszcze LCS'y się nie zaczęły (zawsze z 30 minut przed odpalają streama) i oczywiście hamerykanie piszą "EU LCS = 30k viewers FailFish" itd. hehehe. 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ta, najlepsze sa teksty. Hamerykanow ze NA > EU gdzei tam w hameryce moze dwoch hamerykanow jest reszta koreance i europa.

albo stream sie zacznie na EU LCS i mamy po 90k widzow to pisza ze NA > EU bo oni w czasie gry maja 220k xD.

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...