Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Volibot dwa regiony / aram i SR5x5 / ChampionPick / Problem z połączeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Aram i SR_5x5 - Stawiam przeważnie kilka botów na raz, ogólnie niema problemu gdyby nie podział skryptów. Jeden bot biega na ARAMie drugi na MEDIUM_BOT, rzecz w tym że nie wiem jak przydzielić dany skrypt do danej postaci, skrypt AIM buguje się przy nashorze i biega w jak głupi ( na SR ) oraz AutoSharpporting jest słaby na ARAMach, jest jakaś możliwość oddzielenia skryptów?

Dwa regiony - Chciałbym postawić 3 boty z czego 2 na EUW i 1 na EUNE (Dla IP) Da się tak zrobić?

Champion Pick - Przy wyborze championa (w setach jest annie) wybiera randomowego championa i przeważnie feeduje ( tylko gdy stawiam 2+ botów )

Problem z połączeniem - "Did Not Receive respond from server" w podpiętym temacie jest niby jakieś rozwiązanie, zrobiłem to ale dalej wyskakuje ten błąd. Na Jodusce w temacie Volibota, autor coś pisze że trzeba dodać "/" do lokalizacji LOLa ale ja to mam zrobione. W postach jedna osoba napisała że trzeba wyłączyć powiadomienia, wyłączyłem a problem nie ustępuje, znacie jakieś rozwiązanie?

Chciałbym jeszcze zapytać, który lepszy skrypt. Evade / ezEvade?

wCAZfSW.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...