Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę znaleźć części wizualne zdobyte w wyścigach; jak zdobyć części ultra?

Kenwayuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, mam 2 pytania dotyczące worlda i wyzwań.

Dostałem mianowicie pakiet obniżający i czarne szyby za wyzwania ale dalej je mam za sb, jak mam je zdobyć??

i drugie to, Jest jakaś strona czy jakiś poradnik opisujący jak zdobyć części ultra?

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Wystarczy, żebyś w warsztacie z częściami do tuningu wizualnego zmienił strzałką ze "sklep" na "magazyn" :)

Części ultra można zdobyć

- po ukończeniu wyścigu multiplayer/ucieczki drużynowej (pod warunkiem zdobycia złotej karty) oraz poszukiwania diamentów, gdy seria jest dłuższa niż 19 dni,

- po odkryciu pakietu kart (platynowego),

- po ukończeniu niektórych osiągnięć.

f

Opublikowano

Hejo, mam 2 pytania dotyczące worlda i wyzwań.

Dostałem mianowicie pakiet obniżający i czarne szyby za wyzwania ale dalej je mam za sb, jak mam je zdobyć??

i drugie to, Jest jakaś strona czy jakiś poradnik opisujący jak zdobyć części ultra?

Pierwsze - przełącz się na magazyn (taka strzałeczka w lewym górnym rogu okna).

Drugie - nie jest to jakaś filozofia :P Spososbów na zdobycie części ultra nie ma wiele:

- pierwsze miejsca w wyścigach multiplayer,

- złote karty w ucieczkach drużynowych,

- powiększanie serii poszukiwań skarbów (na dniu 19+),

- platynowy pakiet kart (dostępny za SB/jako prezent przy zakupie SB, ale również jako nagroda za niektóre osiągnięcia),

- niektóre osiągnięcia.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...