Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] 1820/2 x 975/4 x 487 rp?

Aeternum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na koncie 2k rp i zastanawiam się nad skinem za 1820, dwoma skinami za 975 bądź kupieniem na wyprzedażach jakichś 4 skinów.

Jaką legendarkę polecacie, jakie skiny (i np. jakie fajne będą niedługo, patrząc na te spreadsheety z przewidywanymi datami) mogę wziąć za tę kasę? :)

na prośbę @NeVdi : nie podałam championów, bo chodzi mi o wszystkich - obojętnie kogo. Jeśli mam jednak zawężyć krąg, to:

Nidalka,

Nami,

Rengar,

Janna,

Leona,

Morgana,

Ahri,

Cassiopeia,

Soraka,

Vi,

Tristana,

Kata,

Talon,

Rumble,

Cho'gath

można podać po najlepszym skinie do postaci albo np. 3 najlepsze skiny spośród wszystkich tych postaci :v

Opublikowano

O wiele łatwiej będzie nam mówić jakie skiny masz kupić, gdy podasz postacie którymi grasz. Np za 1820 polecam Rumble, ale możesz akurat nim nie grać... Czekam na postacie. :)

Opublikowano

Polecam Ahri Firefox, świetne kolory, świetny splashart i wygląd w samej grze. Niestety nie ma za bardzo zmienionych skillów (tak jak np. Popstar).

Co do drugiego skina za 975, to według mnie dobrym wyborem będzie Rengar Nocny Łowca (coś takiego). Fajny wygląd w grze, niezły splashart, no i może zakładać i zdejmować sobie kaptur. :P 

Opublikowano

Jak dla mnie, Ahri challenger. swietny skin w grze do tego te skille i splashart bardzo ladny.

tez mozesz kupic galaxy rumble tak jak up bardzo latwy splash do tego te skille i flamethrower <3

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Dziękuje bardzo za podanie championów! :)

Tak więc:

Rumble - tutaj zdecydowanie wygrywa wszystko Super Galaxy Rumble, jeśli świetny, wydawałoby się że na legendarną skórkę to mało, jednak mi on całkowicie odpowiada,

Tristana - Rocket Girl Tristana, splash ciekawy a w grze po reworku i VU jest boska,

Janna - Forecast Janna, według mnie drugi najlepszy skin do niej po Victorious,

Ahri - Foxfire Ahri normalnie najlepszy skin do niej, Chall jest dla mnie za mało przyciągający, wygląda tak zwyczajnie. Tak więc płonąca lisica jak najbardziej! :)

Opublikowano

Cassio jade fang imo, posiadam i wygląda w grze świetnie, przyjemna animacja recallu+hełm z animowanymi nefrytowymi wężami :D

Opublikowano

Jak dla mnie 2x 975 RP. Możesz sobie kupić np. najnowszą kate i nide ;) Sam mam i jestem zadowolony z tych skinów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...