Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naucz się tworzyć gry na różne platformy od podstaw z GD-Polska.pl!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie jakiś czas temu otworzyłem serwis internetowy poświęcony tworzeniu gier na komputery, konsole nowej generacji oraz urządzenia mobilne. Jeśli chcesz się nauczyć tworzyć profesjonalne gry na różne platformy, a nie znasz języków programowania, to odwiedź koniecznie moją stronę, a przekonasz się, że tworzenie gier jeszcze nigdy nie było takie proste!

Adres: http://www.gd-polska.pl

Brak-obrazka-marque.png

Oprócz kursów z RPG Makera, które teraz zacząłem pojawią się również różne inne artykuły o programach, w których tworzy się gry 3D, będą różnego rodzaju kursy programistyczne, graficzne i wiele więcej. Zapraszam serdecznie!

Mariusz Wota

Administrator serwisu internetowego GD-Polska.pl

Opublikowano

Na twoim miejscu popracował bym nad designem samej strony. Jak wchodzę i widzę te wszystkie dziwne efekty, kolorki i inne magiczne, niepotrzebne do niczego rzeczy, to nawet nie szukam treści, tylko wychodzę i staram się zapomnieć o tym co zobaczyłem. Już dawno nie widziałem aż tak nieczytelnej strony. Przesadziłeś totalnie.

gamedevmania.com

Opublikowano

dostosuj stronę do telefonów bo ja często go używam i strona jest w ogóle nie czytelna

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...