Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa fizyka ruchu - dyskusja

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, Szczególnie gdy ELC jedziesz na full speedzie i 17 gwiazdek przez pół mapy robisz i pada amorack a czołg wywrócony a gąsienica lata w powietrzu. Tak. o niebo lepsza niż w WT ;) . Jeszcze ma kopalni jedziasz na A0 lub D0 i ostrzeliwujesz medy na górce :D

Opublikowano

Mi nie najlepiej, ale ciezko ocenic, bo ostatnio z kompem cos mam i pokaz slajdow :/

Driftuje sie fajnie, ht nie maja efektu z wt, medy fajnie jezdza.

Opublikowano

zbyt szybkie okrążanie pojazdów, chociaż mi to na rękę bo lubię medy i lighty

; )

Opublikowano

Mnie najbardziej martwi to ze wszedzie da sie wjechac ;_;

Tyle camperskich pozycji dla elc

Opublikowano

Najlepsze jest to, że 13 90 może objeżdżać czołgi przy 60 km/h, a T54 przy 50 km/h. 
Interesujące, że LT objedzie meda. ;)

Opublikowano

Ciekawe, gdzie teraz arta wjedzie i skąd będzie wyciągała. ;)

ten t1 chuningam miał 1000 koni mechanicznych i 5000hp i dlatego tam wjechał :P tak to za Chiny by się nie udało :P

Opublikowano

Lepsze niż w WT, lecz mi się to tam nie podoba :(, jedziesz takim skaucikiem i latasz jak Adam Małysz.

trzeba tak jeździć żeby nie latać, po kilkudziesięciu bitwach idzie się przyzwyczaić ;) 

Opublikowano

Lepsze niż w WT, lecz mi się to tam nie podoba :(, jedziesz takim skaucikiem i latasz jak Adam Małysz.

Czy ja wiem? Jak dla mnie +, bo teraz czołgi lekkie objeżdżają bez problemu medy. 

60 km/h przy objeżdżaniu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...