Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekkles -Pytanie do was

SprNtxPomPa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi co myślicie o nim .

Nie którzy mówią że jest średni bo patrzy tylko na kda , a 2 połowa mówi że jest najlepszym ADC W europie więc czekam na wasze wypowiedzi ;)

Pomocnik
Opublikowano

Rekkles jest bardzo do rym adc, oglądałem dużo meczy z nim, na Worldsach pamiętam jego pentę, niedawno jak grał alliance na coś tam, Corkim quadre strzelił i miał z 15 killi + . Lecz moim zdaniem nie jest najlepszy, doublelift jest bardziej doświadczony i lepszy moim zdaniem :)

Opublikowano

Nie jest juz jak dla mne najlepszym adc w europie, moze w top 3 co najwyzje. w sezonie 4 w fnatic strasznie duzo pokazywal.

ale typek widac ze gra bardziej pod KDA I Farme niz pod team . chociaz mechanike ma niezla.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Może i jest dobry, ale najlepszy na pewno nie. Dużo robił grając w FNC, a teraz już nic z siebie nie daje. Wynika to pewnie dlatego, że skład Elements to "karierowcy" i każdy u nich patrzy na swoje staty i chce pokazać coś od siebie, a nie od druzyny. Doublelift jest raczej najlepszym adc w LCS.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Na soloq zwykły troll. Jak mu nie liżesz dupy jaki jest dobry to masz pograne z nim. Dajmy takiego Kubona - nie lubią się.

Jak Rekkles gra vs Kubon (nie chodzi o linię ale o grę) to tak tryharduje jak skurwensyn. Ogólnie jak nie ma w teamie "wrogów" to "only adc" bo na innych liniach ssie pałe.

A jak ma Kubona w teamie? Specjalnie pisze, że idzie na inną linię niż ADC. Taki tam trollik na soloq.

Już lepsze plejsy Woolite czy Forgiven aka Steve Jobs.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Na soloq zwykły troll. Jak mu nie liżesz dupy jaki jest dobry to masz pograne z nim. Dajmy takiego Kubona - nie lubią się.

Jak Rekkles gra vs Kubon (nie chodzi o linię ale o grę) to tak tryharduje jak skurwensyn. Ogólnie jak nie ma w teamie "wrogów" to "only adc" bo na innych liniach ssie pałe.

A jak ma Kubona w teamie? Specjalnie pisze, że idzie na inną linię niż ADC. Taki tam trollik na soloq.

Już lepsze plejsy Woolite czy Forgiven aka Steve Jobs.

Woolite lepsze plejsy?

Oglądałem stream obu graczy - różnica, RÓŻNICA.

Rekkles jeden z najlepszych w EU, ale na LCS wydaję mi się, że gra zbyt safe.

Opublikowano

No pewnie patrzą na KDA, pls.

Elements jest drużyną składającą się z pasywnych carrych, Rekkles w wywiadach sam powtarza, że jest bardziej pasywnym carrym dlatego jemu lepiej się gra na bocie z agresywnym supportem, który będzie mu wystawiał kille, po nafedowaniu wie jak je wykorzystać z dobrym protectem, jest jednym z lepszym adc pod względem pozycjonowania się. Z Fnatic grał torchę czasu, zgrali się teamowo jak i na bocie, ponieważ Yellowstar jest także agresywnym suppem.

Co do Elements, z Nyphem nic nie pokazał, może nie tyle że on nic pokazał, ale z Nyphem, który tam całkowicie nie pasował, bo był także pasywny nic pokazać nie był w stanie, zdecydowanie duo z Krepo wychodzi mu lepiej.

Co do samego Elements, nie pasuje tam rotacja z topa, Wickd powinien zostać i by było, dwóch pasywnych carrych + 3 agresywnych, którzy wiedzą co mają robić.

I też patrząc pod względem soloq Rekkles jest najwyżej z adc eu?

Więc  nie pisz bzdur. ;)

W tamtym sezonie był "złotym dzieckiem" obu splitów. Teraz jedyny, "lepszy" jest ewentualnie forgiven.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Rekkles jest bardzo dobrym adc, aktualnie top 1 challenger na wescie.

Niestety jego pasywna gra nie pasuje do jego teamu, dlatego na LCS nie idzie mu tak dobrze jak na rankedach.

Opublikowano

We fnatic był dobry bo cały team grał pod niego, pickowali jakieś Lulu, Orianny itp. dawali Rekklesowi się wyfarmić i potem on carrował, natomiast z takim pasywnym teamem jaki jest Elements to jakoś tutaj nie błyszczy+ nie grają pod niego, oraz miał nobskiego supporta(mowa o Nyphu). Może po przyjściu Krepo znów wystrzeli formą, chociaż lepszy niż Forg1ven to na pewno nie jest. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Forgiven ma aktualnie taka sytuacje jak kiedys Rekkles - caly team gra bardziej pod niego, a jest niewiele lepiej niz Rekkles z teamem niedopasowanym... a to, ze sie ADC pomaga, carruje i jest jedna z najwazniejszych postaci w teamie jest logiczne ...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Dobry to on jest, ale nie powiedziałbym, że najlepszy...

W Fnatic fajnie grał, ale widać było, że uważa się za boga tej gry

i gardzi innymi graczami... Nie lubię takich typów... 

Umiejętności ma, ale jego mentalność nie pozwala osiągnąć mu 100%,

bo zawsze patrzy pod siebie... Jak ma do wyboru zabić enemy, lub

uratować swojego kolegę z temu, to wybierze na 100% opcję numer 1

i nawet się nie napisze prostego "sorry"...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Kocham rekklesa xD Uwazam ze w fnatic byl najlepszym adc,ale teraz bez yellowstara na bocie *wg mnie najlepszy support lcs eu* nie daje rady, bo nyph jest strasznie defensywny 

Opublikowano

Kocham rekklesa xD Uwazam ze w fnatic byl najlepszym adc,ale teraz bez yellowstara na bocie *wg mnie najlepszy support lcs eu* nie daje rady, bo nyph jest strasznie defensywny 

nypha juz mnie ma, teraz jest krepo.

Opublikowano

Ostatnio jak Woolite grał na bocie z Kubonem vs Rekkles i Krepo to Pawełek pokazał kto tu jest szefem mimo,że Kubon stał tylko z tyłu żeby nie paść :D

y6eft.gif

Opublikowano

elements to nie team pod niego, gdzie gra pasywnie 3 najwazniejszych graczy (top, mid, adc), kazdy patrzy na siebie

mechanike ma, ale co z tego jak nie mam jej pokazac, skoro jego gra sie konczy na zbieraniu cs

bez sensu miec mecanike skoro pokazuje sie ja w late kiedy jest sie behind

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...