Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej 'pożądany' tryb

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym poznać opinię innych użytkowników jaki według Was jest aktualnie najbardziej pożądany tryb serwera przez graczy, chodzi mi o największą grywalność głównie. Moim zdaniem najwięcej osób gra na EasyHC jednak tych serwerów jest już tyle, że robienie kolejnego chyba nie ma większego sensu. W swojej wypowiedzi chciałbym także aby każdy oprócz podania trybu uzasadnił dlaczego właśnie taki, poparł jakimś przykładem, coś takiego ;) 

Za wszelkie wypowiedzi, dzięki :-)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Hardocre i Minigames bo chyba nic innego ciekwaszego w MC nie ma.. Zawsze możesz wymyślić oryginalną "minigierke", która sie przyjmie :)

Opublikowano

Według mnie gracze teraz chcieliby tryb SkyBlock z ogarniętą i miłą administracją. Teraz jest mało tworzonych takich ''ogarniętych'' i dobrych serwerów przy zgranej ekipie serwerowej. Również możesz zobaczyć opinie na temat wyboru trybu serwera i większość chce tryb SkyBlock. 

Opublikowano

mogłem ankietę od razu zrobić ;d Co do skyblocka to właśnie się nad nim zastanawiam, w przeszłości na moich skyblockach grywało nawet po 60 osób a jak na skyblock uważam, że to dużo bez większej reklamy. Tylko skyblock musiał by mieć coś nowego, oryginalnego tylko do końca nie wiem co. Minigames'y jako dodatek do skyblocka ?

;-)

Opublikowano

Dodatek do skyblocka czemu nie - i do tego eventy gdyby dodac byloby super. Dobre i ogarniete schematy wysp :)

Opublikowano

A mało ludzi pamięta stary dobry FreeBuild z nutą Survival jeszcze jak Minecraft nie był tak rozwinięty ;). Dzisiaj by to nie wypaliło, bo ludzie zrobili z Minecrafta grę RPG i wolą biegać z mieczami i bić się z kim popadnie. Taki dobry FreeBuild nie był by zły: dużo graczy, sklepy, miła atmosfera itd. Ehh... był jeden taki pod szyldem już nieistniejącego skrzydła o tematyce Minecraft. Te dwie literki DS - pierwszy i ostatni serwer w Minecrafcie, na którym grałem tak długo. Innych nie było.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej pożądanym trybem jest minigames lecz premium czyli bez stivków cziterów lub pvp typu hiplay również premium

Opublikowano

Ja np uwazam ze przydal by sie serwer parkour gdzie można by sobie poskakac,kiedyś tego typu serwery były bardziej popularne a teraz znalezienie serwera z fajnymi mapami i ciągle nowymi graniczy z cudem

Opublikowano

Ja bym chętnie zagrał na polskim serwerze zombie :) Najlepiej na paczce modów Craftig Dead. Sam bym taki zrobił, ale niestety nie mam funduszy :/ Starczy mi może na połowę serwera.

(Jeżeli chciałbyś zrobić taki serwer to pisz)

yP8u02L.png
Opublikowano

- Parkour - pograsz z tydzień przejdziesz wszystkie mapy i ci się znudzi, a zbudowanie nowych map ( DOBRYCH ) to nie tak od razu

- Hardcore - niee, te tryby upadają

- Zombie - na tym nie ma opcji by grało dużo osób 

- FreeBuild - może i kiedyś były popularne ( nigdy nie grałem tak na dłużej ) ale aktualnie moim zdaniem to tryb na którym gra najmniej osób 

- Serwer pvp nie ma większego sensu jeszcze jeśli by robić premium, hiplay to dobry serwer z ogarniętymi pluginami jest only premium, 2 taki serwer nie wypali bez jakiejś zaje****ej reklamy od dużego youtubera

Co do skyblocka to właśnie się nad min zastanawiam. W porównaniu z minigamesami mniej pracy przy skyblocku bo można brać gotowce i ładnie edytować a takie minigames'y to ciągle jakieś skywarsy itd nudne się robią a żeby napisać coś swojego własnego autorskiego to ciężko ( bynajmniej dla mnie ) :D 

Co do serwera premium to sam wolałbym taki serwer gdzie jest 0 stivków ale to polska, 1/2 graczy czy nawet więcej to cebulaczki bez premek. Cieżko jest ogólnie serwer rozkręcić a co dopiero taki only premium, to chyba nie w polsce xD Ogółem starczy DOBRA administracja aktywna + dobre antycheaty i cheaterów prawie nie ma. Częstą przyczyną tego iż jest dużo cheaterów to słabe anticheaty czy też admini którym nie chce się ciągle sprawdzać i banować, jak mają hajsy z serwera to na takie coś często ma się wyj***ne.

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...