Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostańę TuT, TGM, GM, SGM mini sponsor reklamodawca!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to tak od siebie, jeżeli szukasz osoby zaufanej to jestem nią właśnie ja. Można mi zaufać i powierzyć różne rzeczy do zrobienia. Dość szybko się uczę więc z tym nie ma problemu. ^^ Chciałbym pomóc przy postawianiu jakieś serwera albo już postawionego nic w zamian nie chcę, tylko jedyne co oczekuję to Komunikatywny Team który też ma troszkę wolnego czasu :) jakimiś groszami od czasu do czasu sam będę mógł sypnąć gdyby coś się nie zgadzało :) Oczywiście mam kilka grup na Facebooku powyżej 7-8k ludzi dziennie dochodzi około 100 osób więc mała reklama zawsze będzie :). ^^^ SERWER możemy tworzyć od początku ^^

Imię:

Fabian

17 lat

Zainteresowania:

Interesuję się informatyką, i sportem   smile.png lubię jeździć na motorze (LwG respect) i ćwiczyć biggrin.png Można powiedzieć, że bardzo ubóstwiam grę Metin2. Jest to moja taka pasja którą zajmuję się już ponad 4-5 lat smile.png i nie żałuję czasu spędzonego na tą grę ;p jeżeli chodzi o muzykę preferuje CHADE i Z.B.U.K.U lecz lekki chillout reaagae czasami mile widziany u mnie ;d

Coś o sobie:

To tak jak wspomniałem mam te swoje 17-naście lateq i na co dzień uczęszczam do Prywatnego Ogólniaka w Łebie o profilu Straż Graniczna ( Strasznie lubię chodzić w mundurze ;p ) mieszkam sobie na wsi cisza i spokój oraz dużo wolnego czasu ;D którego przeważnie poświęcam na Metina biggrin.png Mam 2 siostrzyczki, jak by ktoś chciał poznać jedna 16 druga 14 lat ;d chętnie je oddam biggrin.png

Doświadczenie:

Doświadczenie mam spore można powiedzieć startując na stanowisko [TuT] , [GM] , [sGM] .. miałem każdą rangę smile.pngTutkiem byłem najmniej około 7 miesięcy, lecz zrezygnowałem z powodu spraw rodzinnych GM byłem na paru serwerach lecz no dziewczyna, nie pozwoliła mi zbytnio poświęcać czasu ta tą grę więc musiałem zrezygnować z tej Rangi, lecz doświadczenie pozostało. jako SGM byłem bardzo długo około roku bardzo fajnie współpracowało mi się z tamtym team rozmowy na Ts itp. 

Ts:

Oczywiście, że posiadam Ts nie wyobrażam sobie gry bez niego. Myślę, że w ten sposób również najlepiej rozwikłać jakiekolwiek problemy w grze smile.png lub wymiany/sprzedaże poza serwerowe.

Poświęcenie czasu:

Tak jak wspomniałem chodzę do ogólniaka więc od 8 - 14 nie jestem dostępny (chyba, że weekend to jestem ) od 16 - 03/04:00 myślę, że spokojnie mogę być i rozmawiać nawet na Ts.

Dlaczego akurat ja?:

Po prostu myślę, że jestem osobą na dobrym stanowisku  doświadczenie posiadam jestem również sobą komunikatywną której można zaufać i powierzyć różne zadania smile.png zawsze daje z siebie jak najwięcej nigdy się nie poddaje smile.png Nie ma u mnie słowa NIE POTRAFIĘ ! zawszę trzeba wierzyć, że się uda. Mam nadzieję, że dostanę szansę i będzie miło się nam współpracowało 

GG: 43078265

Facebook : https://www.facebook.com/fabian.klassa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...