Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoM2 czy SG?

wiktrel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chcę zacząć przygodę na którymś z serwerów. Jednak chciałbym na dłużej zostać, pewnie nawet na rok grania? Który serwer polecicie obecnie i czy WoM,  może paść szybko? Z góry dzięki za info. Pozdrawiam 

Opublikowano

Na  WoMie jest więcej graczy niż na SG nie gadaj głupot. WoM nie jest robiony przez pieprzonych złodziei + cały czas się nim zajmują.

Polecam WoMa.

Opublikowano

SG stracił to co w metinie najfajniejsze czyli współzawodnictwo !

Ban za ksucie? Śmieszny ' global ' 

Opublikowano

WoM z tego co mi się o uszy obiło ma dobrą ekipę, nawet są osoby do kontaktowania się w odpowiednim języku(polskiego chyba nie ma) + mają sporo eventów, które przeprowadzają a nie widnieją jedynie na stronie czy forum. 

Opublikowano

SG ma lekki spadek w ilości graczy bo WoM zaczął się wszedzie reklamować ale to się po czasie zmieni

polecam SG

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

WoM z tego co mi się o uszy obiło ma dobrą ekipę, nawet są osoby do kontaktowania się w odpowiednim języku(polskiego chyba nie ma) + mają sporo eventów, które przeprowadzają a nie widnieją jedynie na stronie czy forum. 

Jestem w zespole WOM jako technik, w razie problemów mogę zawsze służyć pomocą.

Co do graczy, nie wiem jak to wygląda na sg, ale na WOM tak:

Ryh6yGo.jpg

Kolejnym argumentem był polski klient - a tu niespodzianka! WOM też ma polską wersję klienta,, wystarczy zmienić w opcjach.

Czyli 2 główne wyżej wymienione argumenty są już nie ważne.

sygnatura2.png

Opublikowano

Zdecydowanie WoM tu przoduje ciekawymi nowościami dopasowanymi do rozgrywki .Nie wiem jak z liczbą graczy na SG ale na WoMie jest ona jawna i bardzo przyzwoita.

Nothing.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...