Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best Jungler

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jaki jest najlepszy jungler :

-Polski

-Europejski

-Koreański

-Światowy

-Streamer (nie bierze udziału w LCS itp.) 

-Bądź inny tym podobny :) 

+ Jeśli dałoby rade proszę dodatkowo do każdego dopisać jego najlepszego champa ;) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Polski:Kikis/Jankos

Europejski:Shook/Sveneskeren

Koreański:DanDy

Światowy:DanDy

Streamer:nightblue/TheOddone

Opublikowano

Jankos siee okej ;) mówi to osoba która nie lubo roccat bo przegrywają czyżby ból dupy że jest lepszy od cb o x500 ?

to do up :^^ zapomniałem cytuj dać

Opublikowano

Polski: Jankos choć ostatnio spadł z formy
Europejski: Diamondprox albo Svenskeren
Koreański: Ambition/inSec
Światowy: inSec/Dandy
Streamer: Nightblue

Od siebie dodam, że polecam Ci Meteosa, gracza z teamu Cloud9 który wg. wielu junglerów jest najlepszy z Europy i Ameryki razem wziętych. ;-)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jankos siee okej ;) mówi to osoba która nie lubo roccat bo przegrywają czyżby ból dupy że jest lepszy od cb o x500 ?

to do up :^^ zapomniałem cytuj dać

Przykro mi, ale mam challengera na EUNE I EUW, zreszta widzisz pod nickeim ...

btw. nie, nie mam bolu dupy, ze Roccat przegrywa, bo zawsze im kibicowalem, mysle jednak, ze Jankos jest slaby... i prawdopodobnie jest ode mnie lepszym junglerem - ale tylko dlatego, ze jungle to moja najslabsza pozycja, ale mainuje mid,top i od biedy niezle gram adc... mysle, ze jakby zmienili junglera to duzo by pograli, no i woolite musialby sie zgrac bardziej z teamem, bo czesto mu sie zdarzaly sytuacje, gdzie wgl nie zgrywal sie z teamem ...

ps. I nie jest tak duzo lepszym, owszem, jungle czysci lepiej, bo ja sie nigdy nad tym nie skupiam - ale mysle, ze moje ganki sa skuteczniejsze ;p

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Przykro mi, ale mam challengera na EUNE I EUW, zreszta widzisz pod nickeim ...

btw. nie, nie mam bolu dupy, ze Roccat przegrywa, bo zawsze im kibicowalem, mysle jednak, ze Jankos jest slaby... i prawdopodobnie jest ode mnie lepszym junglerem - ale tylko dlatego, ze jungle to moja najslabsza pozycja, ale mainuje mid,top i od biedy niezle gram adc... mysle, ze jakby zmienili junglera to duzo by pograli, no i woolite musialby sie zgrac bardziej z teamem, bo czesto mu sie zdarzaly sytuacje, gdzie wgl nie zgrywal sie z teamem ...

ps. I nie jest tak duzo lepszym, owszem, jungle czysci lepiej, bo ja sie nigdy nad tym nie skupiam - ale mysle, ze moje ganki sa skuteczniejsze ;p

challanger na bolu sie nie liczy :^)

@topic zeby znowu 5 punktow nie dostac...

meteos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...