Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć ziomeczki z czystej ciekawosi mnie ciekawi czy można kupić broń przez internet nie chodzi mi o zabawę w tora i kupować za bitcoiny tylko nie wiem z Afryki jakiś pistolet + przesyłka do polski.

Nie jestem jakimś zabójcą po prostu mnie ciekawi też ile taki mały rewolwer by kosztował ?

Opublikowano

Musisz mieć SOLIDNY dokument Z SOLIDNYM pozwoleniem na używanie danej broni, lub jakiej chcesz, bo inaczej policja Cię złapie i będziesz się OSTRO TŁUMACZYŁ na komendzie, a tak jak będziesz miał pozwolenie (papierek z pozwoleniem) to policja Ci nic nie zrobi, na 100 procent Ci nic nie zrobi.

Tyle ode mnie.

bez gif

Opublikowano

Musisz mieć pozwolenie, lepiej nie kupuj broni z żadnych Afryk itp.

Z resztą, po co Ci pistolet? Jak się będziesz obraniał i postrzelisz agresora to na 99% będziesz mu płacić odszkodowanie...

Opublikowano

Musisz mieć pozwolenie, lepiej nie kupuj broni z żadnych Afryk itp.

Z resztą, po co Ci pistolet? Jak się będziesz obraniał i postrzelisz agresora to na 99% będziesz mu płacić odszkodowanie...

Dokładnie.W Polsce nie warto załatwiać sobie pozwolenie na broń palną do obrony, bo w naszym cudownym państwie za bronienie się można mieć poważne konsekwencje.Już lepiej kupić sobie jakiś paralizator albo gaz.Za nielegalne posiadanie broni (np. takiej z Afryki) mógłbyś dostać nawet 10 lat więzienia, a jakbyś kogoś z niej postrzelił, to jeszcze więcej.

Opublikowano

cześć ziomeczki z czystej ciekawosi mnie ciekawi czy można kupić broń przez internet nie chodzi mi o zabawę w tora i kupować za bitcoiny tylko nie wiem z Afryki jakiś pistolet + przesyłka do polski.

Nie jestem jakimś zabójcą po prostu mnie ciekawi też ile taki mały rewolwer by kosztował ?

bajki bajki bajki ...... 

nie dostał byś nie przeszło by przez kontrole celna 

jak byś chciał na legalnie w PL to tak 

najprościej bron sportowa

zapisujesz sie do klubu po poł roku możesz startować po patent strzelecki 

klub z strzelaniem około 1k patent z badaniami lekarskimi 500 zł 

następnie udajesz się na komęde po pozwolenie na dany typ broni określonej odgórnie 

sportowa to 5.56 jakoś tak i dopiero na końcu kupujesz .

taka broń trzeba przewozić nie załadowana 

co do wcześniejszego tego co pisali koledzy jak byś kogoś postrzelił takowa bronia [ nie legalną ] odpowiadasz za nie legalne posiadanie broni

i z duża szansa za to co zrobisz nawet jeśli robisz to w obronie własnej 

Opublikowano

Przez internet oficjalnie to raczej straszny przypał. Bo sprowadzić z Afryki kałacha w częściach, to nie jest jakiś wielki problem.

Ale jak nie chcesz się bawić w tory to w zasadzie niemożliwe.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...