Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy można zrobić txt pack na jednej mapie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie postanowiłem zrobić serwer gta ale to nie jest do końca serwer tylko osobna mapa z funkcjami gta jak zrobić takie coś że po zabiciu jakigoś gracza będzie się spawniła policja (zombie) i drugie pytanie czy da się coś zrobić żeby tylko na tej mapie działaj textur pack na bronie bo normalnie to są to kilofy i jak taki textur pack będzie na całym servie to z tymi narzędziami będzie do kitu próbowałem wgrać silnik BungeCord według poradnika TreektaTV ale nie wychodzi mi PROSZE O POMOC BĘDĄ LAJKI

Opublikowano

Jeżeli jest to osobna mapa to trochę lipa, poza tym przydały by się jakies pluginy i skrypty żeby to chociaż w 1% przypominało gta. Nie ma raczej takich pluginów i ktos musiał by ci je pisać na zamówienie.

Opublikowano

Bardzo trudną poprzeczkę sobie zadałeś. Nie dasz rady zrobić server'a GTA ponieważ jest bardzo ciężko ale spróbuj. Musisz wynająć sobie Techników którzy będą pozytywnie nastawienie do tak trudnego zadania. Skryptem ciężko jest coś takiego zrobić, musisz wynająć programistę aby dotrzeć do celu, lecz to nie będzie łatwe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...