Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Pl][All] Easymetin2 Na Serwery Globalne

arekmelerski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie nie pije tzn. nie pilo mi 6h temu , teraz koledzy dali mi jako takie eq i na zaprzysach farmie na kazdym ch po 3 expboty wtf...

Opublikowano

Jak piło wcześniej to i teraz musi. Zobacz czy masz odpalony proces metin2.bin

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

SUPER SUPER SUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPERSUPER SUPER

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Dupa zostawilem na 6h i nabil 50% co jest niemozliwe , bo ekran byl czarny jak przyszedlem i bot stal w miejscu . Czyli trzeba pracowac na komputerze kiedy on expi

@edit to jednak nie moj blad tylko po prostu jesli sie nie pracuje na komputerze sam sie minimalizuje a pozniej jest czarny ekran , kurde gdziesmialem program co co 5minut sam ruszal myszka , tylko juz nie wiem , gzie albo po rpostu jesli mozesz to napraw ten blad

Opublikowano

Witam!

Mam problem, otóż ściągnałem bota, ale przy odpalaniu nie wyskakuje mapka, ani nie odczytuje postaci !! Coś Poradzicie?

@ MAM XP 32 BIT SPECIAL EDITION JEZELI SIE PRZYDA INFORMACJA

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Wszystko dziala jak należy.. Tylko trzeba zastosowac się do instrukcji...

Andrzej jak mozesz daj w linku do mojego tematu takie cos co masz w opisie czyli ze jak kliknie da 5 i wskoczy do tematu...(oczywiscie jezeli mozesz).

Opublikowano

@up, wszystkie tematy nie umieszczone w dziale metina, tylko gdzieś dalej nie mają opcji gwiazdkowania ;/

Co do reszty, po zainstalowaniu najnowszej wersji bota NIE WOLNO PATCHOWAĆ METINA!. Musicie też pobrać wersję odpowiadającą waszej wersji gry a wszystko będzie działać.

Na vista i 7 nie działają tylko niektóre serwery, reszta śmiga ok.

Opublikowano

Andrzejt17 mam problem mam juz włączonego botka z metkiem loguje się na s13 wchodzę na 1 sec i mi się pojawia błąd zamknij proces ps mam win7 home premium

Opublikowano

2x UP tez juz ją testuje.. ;P

Andrzej a potrafisz możne zrobić podwójny odnośnik?? czyli ze klikniesz w jeden link a otworzą ci się dwie karty.?

Opublikowano

Odpowiem za Andrzeja.. Na privach te exp boty nie działają.. ;P Próbowałem na rożne sposoby uruchomić exp boty na privach i na marne..

Opublikowano

;< jedyny pech to to że nie działa na linuxie ubuntu nie w tym problem że się nie włącza tylko złe kodowanie na linuxa ub. jest ^^

vodkaw.png

կարող է պահանջել, գումարած

vari0020.gif

Opublikowano

Coś od itemów, nie przyglądałem jej się, męczę się jak zrobić by uruchomiło się ma M2PL (zmiana w bocie nic nie da bo to jest zakodowane w bibliotece lub exe ;/ Musi się dać jakoś to odpalić na PL, bot musi jakoś rozpoznawać co to za metin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...