Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Pl][All] Easymetin2 Na Serwery Globalne

ByLegion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra tu opisze swoj problem , poniewaz chce wlaczyc gre bez expbota dziala mi na PL , ale jak kilkam na obejscie to wyskakuje mi C:\METIN2>metin2.bin co zrobic?/

Opublikowano

Dobra tu opisze swoj problem , poniewaz chce wlaczyc gre bez expbota dziala mi na PL , ale jak kilkam na obejscie to wyskakuje mi C:\METIN2>metin2.bin co zrobic?/

Chyba powinno być metin2client.bin

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Chłopcze z pięterka wyżej, za te bezpodstawne oszczerstwa pod moim dostaniesz bana, baardzo się o to postaram. To, że ktoś Ci zapierdzielił konto to jest to wyłącznie TWÓJ pech, jak nie umiesz używać i obsługiwać się narzędziami innego, nieznanego pochodzenia to ich po prostu nie używaj. Report.

sarkoss - zaraz dla Ciebie zrobię edita tylko zajmę się tym burakiem.

Opublikowano

Włóż płytkę z windą, odpal instalatora i sformatuj partycje c po czym przystąp do instalacji systemu.

Sprawdzisz w dodaj, usuń programy.

Opublikowano

Hmm... Bot dobry, ale zastanawiam się czy jest możliwość by bot używał czarów. Jeśli tak to może ktoś napisze jak. Lub jak nie ma takiej możliwości to może inny sposób?

Opublikowano

Otóż drodzy userzy, instalacje bota uprościłem jak tylko się dało a wy nadal macie problemy. Powiem tak, bot zawsze będzie działał po spatchowaniu. Po instalacji plików lokalizacji (locale_de i pl!!!) nie wolno patchować metka. Bota testowało wiele osób i nikt żadnego błędy nie zgłosił z potowaniem itp. Na s 16 nie działa bo pewnie masz 7 albo viste a tam tak sie to zachowuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...